Vanhat autot

11 kommenttia

Päivällä muistelin omistamiani autoja ja mietin mikä niistä on ollut se 'the auto'.Vuosien varrella autoja on tullut ja mennyt aika monta. Joukossa on halpoja paskoja ja toisaalta keskivertoa kalliimpia.Paras hinta-/laatu- ja kyytisuhde kohdallani on ollut ammoinen Honda Accord vuosimallia 1991, verrattain hiljainen, pirteä ja vähävikainen. Mikään testivoittaja ei tietenkään ollut ja uutena oli melko kallis auto. Toiselle sijalle noussee kokonaan erityylinen auto eli Ford Escort RS Turbo vuosimallia 1988, oli todella näyttävä peli silloin. Muut kulkineet eivät ole jättäneet yhtä lämpimiä muistoja.Onko muuut tehneet tällaisia muisteloita vanhoista kulkupeleistään? Mikä on ollut mielestäsi ns. paras auto jonka olet omistanut?Autot paranee vuosi vuodelta mutta se ei ole nyt pointti :smile:

  
 • Alfa Romeo 164. Kerrassaan upea laitos ja kulkikin hyvin jo kaksilitraisella koneella. Tuossa autossa vaan oli sitä jotain. Pari kuukautta myynnin jälkeen rupesi jo valehtelematta suorastaan vitttmaan moinen päätös. Varsinkin kun kaveri hankki moisen kolmelitraisella koneella, ja pääsin sitä ajamaan. Kyllä sillä kelpasi posotella.  Tuntuu, että nyt on menossa samanmoinen onnistuminen, vaikka onkin lähes uusi auto. Samanlainen selittämätön hymy leviää kuin Alfalla, kun lähtee liikenteeseen.

    
 • Hyvä avaus vackraste!  Mulla Legacy 3.0R oli selvästi paras auto, ja jätti pelkästään hyvät muistot mieleen.  Sitä edeltävät autoni olivat olleet vaatimattomia perusautoja, joista ei mitään mainittavan hyvää muistoa ole päälimmäisenä, vaikka lähes kaikki hoitivatkin asiansa ilman vikoja ja valittamista.

    
 • Volvo Amazon! Kun kaikki osat olivat kunnossa, niin uskomattoman toimiva auto!

    
 • petos:

  Hyvä avaus vackraste!
  Tack ska du ha :smile:  Toivon että tämä ketju säilyy lämminhenkisenä ja trollispedet pitäytyvät jo valmiiksi surkastetuissa ketjuissa.

    
 • Nykyinen auto on ehdottomasti tähän astisista se 'the auto'. Eli uutena hankittu S80 2,5T. Kaikki kohdallaan, mikään ei ärsytä, ei ärsyttäviä ominaisuuksia, vikoja ym. Joku voisi jo sanoa, että lähes tylsä auto, kun kaikki on ns. kohdallaan.  Aiemmissa autoissa on ollut aina jotain pientä mikä on ärsyttänyt: pikku vikoja tai jotain ärsyttäviä ominaisuuksia. No voi tietysti sanoa, että nykyisen auton hintakin on niin kallis, että auton pitääkin olla hyvä, mutta ei se ole pelkästään sitä.  Tähän asti voin myöskin sanoa, että aina uusimmasta autosta on jäänyt ne parhaat muistot ja se on tuntunut parhaalta ja niinhän sen pitää ollakin, kun auton valitsee huolella ja harkiten, eikä pelkän hetkellisen autokuumeen vallassa.

    
 • Paras ollut Masa 626 2.0 GLS, ajelin 10v ja yli 300tkm huoletonta ajoa ilman ainoatakaan korjaamokäyntiä, pelkät huollot riittivät. :flower:

    
 • Matkalla mieleen jääneitä, tosin eri syistä:  Mercury Gran Marquis

  Pontiac Fiero

  Saab 9000

  MB 450SL  Ja muutama muu. Kaikissa puolensa.

    
 • Tuota:


  MB 450SL
  wau, kerro ihmeessä lisää? minkä ikäinen?

    
 • petos:

  Tuota:

  MB 450SL  wau, kerro ihmeessä lisää? minkä ikäinen?
  Vanhat meset on hienoja(kuten uudetkin), nyt on pieni pähkäily paraillaan menossa kun saisin hyvällä hinnalla 60-luvun 280S tms.(sellainen gansterimalli, jota et halua nähdä pimeällä kujalla) mersun varsin halvalla. Katsellaan josko vaikka ostais pois, ei niiden arvo ainakaan romahda tulevaisuudessa ja mikä sellaisella on lipuessa majesteetillisesti asiaa ymmärtämättömien katseitten alla  :sunglasses:

    
 • Vackraste:


  Vanhat meset on hienoja(kuten uudetkin), nyt on pieni pähkäily paraillaan menossa kun saisin hyvällä hinnalla 60-luvun 280S tms.(sellainen gansterimalli, jota et halua nähdä pimeällä kujalla) mersun varsin halvalla. Katsellaan josko vaikka ostais pois, ei niiden arvo ainakaan romahda tulevaisuudessa ja mikä sellaisella on lipuessa majesteetillisesti asiaa ymmärtämättömien katseitten alla

  :sunglasses:


  Jep, taatusti kunnon peli, onnea etsintään.  Tuosta tulikin mieleeni kun jokin vuosi sitten koeajoin 600 SEC:in.

  Oli siinä kyytiä, voi pojat :smile:    
 • petos:

  Tuota:

  MB 450SL  wau, kerro ihmeessä lisää? minkä ikäinen?
  Vuodelta 1976 ja museorekisterissä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit