Navikaattori?

1 kommentti

Vanhan hakkiksen tilalle pitäisi keksiä. En kuitenkaan oikein ole löytänyt käytettävyydeltään pätevää. Se mikä on isoin puute liittyy kartan selaamiseen. Kun navikointi on käynnissä ja yritän liikuttaa kartaa vähän jotta näkisin mitä edessä päin on, ainakin ne mitä olen kokeillut kuvittelee haluavani jotain valikkoja selata.



Onko sellaista navia missä karttaa voi navikoinnin yhteydessä suoraan siirrellä näytöllä ilman monia näppäin painalluksia?



Toinen asia mikä varmaan useimpaan naviin saa on, pidempi "joutsenkaula" teline jotta navin saa lähemmäs mutta entä joutsenkaulainen tankoteline (käy MP:ss&#228:wink: mikä on yksi tärkeimmistä syistä miksi vielä olen Hakkiksen surkea reititystä jaksanut katsella.



Kolmas asia on hyvin notkea laturin johto.



Hintaluokka voisi pitkän telineen ja kahden laturin kanssa olla enintään 200e.

  
  • E7 toimii, iso 4" näyttö, erillinen näppäimistö osoitteen kirjoittamiseen, reittikatsaus toiminnolla voi selata karttaa kesken reitin, agps eli kännykkälinkin avulla löytää satelliitit avattaessa muutamassa sekunnissa. Ja millä muulla navigaattorilla voit ottaa valokuvia ja videoita ja vieläpä katsella niitä suoraan tv:stä. Ai niin, pääseehän sillä nettinkin ja jopa soittaakin sillä voi, on se navigaattoriksi ihme laite. Israelissa vuokrattiin auto sekä navi (ei nokialle saanu tarkkoja karttoja :cry: ) antovat aipädin nettiyhteydellä, ei paha sekään, 10" näyttö sekä 10 tuntia akunkesto.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit