Autokorjaamo vertailu

3 kommenttia

Ei hyvää päivää mitä kuraa koko juttu! Pisteitä ja tekstejä vertaillessa en löytränyt mitään yhteyttä?! Mikähän sankari tämän tekstin/vertailun on tehnyt? Lisäksi ihmettelen suuresti, että milloin katsastusTARKASTUS on muuttunut huoltoajaksi? Pitäisikö jokaiseen TARKASTUKSEEN varata 4h aikaa ihan varuiltaan jos autosta vaikka vikaa sattuisi löytymään? ei näin... :weary: en halua puolustella näitä korjaamoita joilta näinkin yksinkertaiset asiat jäivät tarkistamatta (akun kiinnitys etc.), mutta testin/tekstin tekijätlä toivoisin hieman enemmän ammattitaitoa.

  
  • Olen joskus käyttänyt katsastustarkastuksessa kun siihen on sisältynyt "päästötodistus" ja kokonaishinta halvempi kuin päästömittaus katsastuksessa. :xmas:

      
  • päästömittaus taitaa maksaa bensa-autoilta 10 ja dieseleiltä 20 (suurinpiirtein, paikkakuntakohtaisia eroja on varmaan melkoisesti). Jos katsastustarkastuksen saa tuota halvemmalla jostakin ja hintaan sisältyy päästötesti niin laittakaa heti linkki tänne. Ja muutenkin jos jostakin saa noita hintoja halvemmalla vaikka pelkän päästötestin niin pelkkänä korvana ollaan. pitäisi pari autoa kohta leimata.

      
  • Tojolla oli joskus 2000-luvun alussa kampanjoita, mutta nykyisistä ei tietoa koska vaimolla oli Tojo viimeksi 2003.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit