BMW X3 2-litrainen diesel..

35 kommenttia
2»
 • Volvo XC60 ei vakuuta laadullaan. Itse onnistuin hankkimaan tällaisen sähkövikaisen maanantaikappaleen. Nämä Volvot valmistetaan Belgiassa, millä saattaa olla merkitystä, ainakin jatkossa minulle autoa valitessani.

    
 • no nyt tuli koeajettua uusi x3 diesel automaatti jossa oli nastarenkaat. Lähdin liikkeen pihalta ja ennenkuin pääsin kadulle piti jo pysähtyä tarkistaan et joku ovi tai ikkuna jäänyt auki, ei ollut ja eikun matkaan.

  Siis se rengasmeteli oli aivan järkyttävää!!!

  Ei ollut mikään nastojen ropina vaan aivan helvetillinen ujellus kuului renkaista.

  Ostoinnostus hyytyi samantien.

    
 • Aika hyvin, jos näillä lumilla saa nastan ujellukset liikkeen pihalla kuulumaan -lienee sama ilmiö kyseessä, kun jenkkileffoisa, joissa kumit kirskuvat hiekallakin ajaessa...osta toyota!

    
 • Hmm .... et sit ottanu opiksi viime kerrasta.  Lainaus:

  14.10.2007 klo 01:39 absolutetruth kirjoitti

  S 60 on paras Volvo mitä Volvo on koskaan valmistanut.

  Suuri sääli miten uudet mallit (S80 ja V70) ovat kadottaneet laadun ja "traktorimaisen" tunteen, mistä suomalaiset ovat niin tykänneet.

  Taitaa olla tuotekehitysosaston fyffet kaputt, yhdistellään vaan konsernin tuotteiden osia ja pannaan nimex VOLVO. Ehkä olen väärässä koska tämä arwio perustuu ainoastaan koeajoon !

  Samaa mieltä ja kokemusta S60:sta on aivan riittävästi! Traktorimainen epäluotettava S60 oli ainutlaatuinen ajokki. Kärryä sai olla jatkuvasti hinaamassa Bilian valohoitoon sähkövikojen ja tiellejättämisen vuoksi eikä parin vuoden aikana ajokilometrejäkään päässyt kestymään tälle uudelle belgialaiselle huipputuotteelle kuin 20000 km. Valitettavasti moni järkevä autoilija päätyy toiseen malliin tai merkkiin, sillä nämä keskisarjan Volvot ovat kyllä menettäneet paljon kiinnostavuutta kehnojen malliratkaisujen lisäksi myös huonon laadun vuoksi. Suomalaisten suosikki V70 jyllää kylläkin farmariautojen kärkikastissa. Volvo lienee panostanut kaiken osaaminen ko. malliin ja vaalii myös autojensa laatua paremmin Ruotsin tehtailla kuin Belgiassa, jossa tehtaasta tuotetaan hyvin epätasalaatuisia autoja. Silti V70:n hinnalla saisi hankittua huomattavasti paremmat ajo-ominaisuudet omaavan farmarin .  [Stark muokkasi tätä viestiä 14.10.2007 klo 10:04]

    
 • http://www.bmwforum.fi/  Tuolla näyttää olevan asiallista keskustelua bemareista jos esim. kokemukset uudesta X3:sta kiinnostaa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit