Volvo V70 voittaja-ainesta yhä!

265 kommenttia
12345679»
 • Ja Simppa on kovasti järkyttynyt kun ei mene kaikki hänen selitykset ja jatkuva Ford-konsernin ylistys läpi, näin päättelen uudesta viestin aloituksestaan ja siitä ettei ole osannut mitään aiempiin viesteihin vastata.  Nytkin kyse on hänen täysin oudosta BMW-haukkumisestaan, en tajua miksi hän edes sitä tähän toi, jotta saisi huomion pois Volvon huonoista turvallisuustuloksista? Ja vielä otti vanhan jutun josta pitäisi hyvin tietää ettei ne ole vertailukelpoisilla renkailla ja siitä johtuu tuo tulos, olenhan siitä jo kerran sanonut.  Pitää näköjään valikoida paitsi tulokset niin myös merkitikin BMW-haukkukampanjassa. Ihmeelliset on jutut, ei voi muuta sanoa.

    
 • Hohhoijaa, kun jaksetaan noista ksenoneistakin vääntää. S80:sessä on harvinaisen hyvä halogeenitkin, eivätkä ksenonit häviä yhtään kilpailijoille, päinvastoin. Jos nyt vielä tekee mielesti vääntää, niin kaiva jostain käsiisi Tuulilasin tai teknarin valomittaukset Volvon ksenoneista niin hiljenee tuo mutuilu. Eipä kanna saksalaisten halogeenit yhtä pitkälle, ja ksenoneillakin tekee todella tiukkaa.

    
 • Putput:


  Miksi minun pitäisi myöntää 3-sarjan bemu huonommaksi ajodynamiikassa kun se ei selvästikään sitä ole? Asia on aivan selvä: auoit päätäsi harkitsematta asialla jota ei tarkkaan katsonut/osannut tulkita ja nyt et voi myöntää asiaa.


  älä nyt lässytä, kuka sen pään aukomisen aloitti
    
 • Se on merkillistä, että uutta V70 - Volvoa tulee niin paljon liikenteessä vastaan.  Ovatko uuden auton ostajat siis tyhmiä ?  Vai näenkö harhoja, kun en ole havainnut ns. saksankakkaa.    
 • fittipaldi:

  Se on merkillistä, että uutta V70 - Volvoa tulee niin paljon liikenteessä vastaan.

  Ovatko uuden auton ostajat siis tyhmiä ?

  Vai näenkö harhoja, kun en ole havainnut ns. saksankakkaa.
  Se on tosiaan merkillistä, minäkään en ymmärrä kuka ostaa V70:sen itselleen, uuden Mondeon saa paljon halvemmalla ja Mondeo on parempi ajaa kuin kalliimpi kopionsa.  uuden auton ostajat eivät ole tyhmiä mutta uuden Volvon ostajasta en olisi niin varma.    
 • Vuoden 2007 huonoimpana autonvalmistajana  http://www.autobild.de/artikel/kummerkasten-bilanz-2007_515991.html  Ei taida olla makaroonien laatuongelmat ihan vielä ohi.    
 • johtuu tuosta 159 dieselin partikkelisuodattimesta jossa on ollut aika paljon häikkää korjattu takuuseen. Jos autolla koröttelee kaupunkiajoa suodatin menee "tukkoon", ongelma on aika yleinen muillakin merkeillä.

    
 • Jos pitäisit Breran Brerana ja vertailisit 159:ä erikseen.

  Tosiaan, ei aikuinen kirjoittele tuollaisia juttuja kuin PutPut. Tosin ikä loiventanee hänen näkemystään jossain vaiheessa.
  Jaaha, eli on lapsellista perustella asiat kunnolla (vertaa minun perusteluja sinun perusteluihin) ja muutenkin yleisellä asioihin vaikuttavien asioiden ymmärryksellä? On siis aikuisempaa vain poimia yhdestä testistä jo tyrmätty hätäinen päätelmä ilman huomioita asioihin vahvasti vaikuttaviin tekijöihin? On siis aikuisempaa olla katsomatta yleistä tilannetta?  Taitaa olla lapsellista sekin että otta vertaukseen mukaan URHEILULLISEMMAN version Alfalle ja vertaa sitä useisiin eri verrokkeihin? Onko lapsellista osoittaa aika selvästi sen mitä sanoo (eikä autoista ymmärtämättömät usko) renkaiden eroista, sen sijaan että vain selittää jotain outoa?  Ikävä kyllä Sport Auton testeistä ei löydy 159ä (he eivät hirveästi ole Alfoja testailleet ikävä kyll&#228:wink:, joten tuskin on kamalan epäreilua ottaa pohdintaan Brera, ja vielä 3.2 Q4...  Mutta en olekaan koskaan ymmärtänyt 'hätäinen aukomisheitto yhden testin perusteella ilman kokonaisuuksien pohdintaa'-Simppaa.  Hyvä esimerkki tuon Alfan dynamiikassa ylivertaiseksi väittämisen lisäksi on tuo yhtäkkiä Bemun haukkuminen siksi että TT Roadster oli 0,1 sekuntia nopeampi radalla kuin Z4 2.5si. Ei siinä ole mitään järkeä, varsinkin kun perusvarusteltu Bemu arvosteltiin KALLIIMPAA paljon varusteltua TT:tä (siinä lisävarustealusta ja isompi rengaskoko paremmalla rengastyypill&#228:wink: paremmaksi voittaen testin pistein 37 vs. 34.  Ja ottaen huomioon että iskemällä nelivedon ja V6:n Audiin vauhti ei juuri parane vaan coupe-mallisena ainakin jopa HIDASTUU kun taas Z4 2.5si:n saa kulkemaan nopeammin jo lisävarustein saati sitten kun koneena on 3.0si:n kone (jossa myös vakiona urheilualusta).  Puhumattakaan siitä päivänselvästä asiasta että Bemu on takavetoinen kuusipyttyinen kunnon urheiluauto joka on testaajien mukaan paaaljon parempi ajaa, ja TT taas Golfiin perustuva etuvetoinen nelipyttyinen New Beetlen tapainen 'trendiauto' joka on hävinnyt selvästi mm. Nissanille EVO:n vertailussa. Ihan sama vaikka se 2-litraisella turbolla kiihtyykin kevyempää (ja taloudellisempaa) Bemua paremmin, eli siinä taitaa olla enemmän tehoa kuin ilmoitetaan, ainakin testiyksilössä.  Minusta tuo osoittaa vain lyhytnäköistä, kapeakatseista ja epätoivoista pyrkimystä päästä haukkumaan BMW:tä. En ymmärrä mitä yrität tuolla todistaa.

    
 • Putput:  yhdestä testistä jo tyrmätty hätäinen päätelmä ilman huomioita asioihin vahvasti vaikuttaviin tekijöihin? On siis aikuisempaa olla katsomatta yleistä tilannetta?  Ikävä kyllä Sport Auton testeistä ei löydy 159ä (he eivät hirveästi ole Alfoja testailleet ikävä kyll&#228:wink:, joten tuskin on kamalan epäreilua ottaa pohdintaan Brera, ja vielä 3.2 Q4...

  Mutta en olekaan koskaan ymmärtänyt 'hätäinen aukomisheitto yhden testin perusteella ilman kokonaisuuksien pohdintaa'-Simppaa.
  eipä tosiaan ole järkeä vetää kaikkia malleja mukaan tai muita testejä esim Brera hakkaa tuon Bemarin talvitestissä.

  Ja mitä ihmeen yleistä tilannetta????  Sport auto March of 2006

  Talvitesti

  1) VW GOLF R32 3200CC 250HP

  2)ALFA ROMEO BRERA 3.2Q4 3200CC 260HP

  x

  x  5)BMW 330xi 3000cc 258HP  VW GOLF R32 38,1 35,5 23,6 (1,37,2min)

  7,1/ 7,9 / 25,0m  ALFA ROMEO BRERA 3.2Q4 37,6s 37,0s 24,2s (lap time 1,38,8min)

  0-80 senza ESP 7,3/con ESP 7,6/ frenaggio 50-0 km/h 25,1m

  BMW 330xi 39,5 36,4 24,2 (1,40,1min]

  7,1/ 8,5/ 27,0m  pitäisikö vielä vaikka vertailla 8Ctä ja M6sta?    
 • GTAm ei opi näköjään yhtään mitään vaan yrittää uppiniskaisesti samalla linjalla. Kun edellinen täysin älytön juttu sai täystyrmäyksen niin eikun seuraava yhtä älytön perään...  Et sitten yhtään tajunnut mitä yritin sanoa, siis että on älytöntä otta yksittäinen testi väittämään ties mitä (koska et edes mitään väitä niin on päivänselvää että tarkoituksesi on vain aukoa päätä Bemuista) ilman että olet edes mitään testistä ymmärtänyt.  Voisit tietty jonkin väitteenkin esittää, nyt kai meinaat että tuo todistaa Alfan ylivertaiseksi dynamiikaltaan Bemuun nähden? Että Bemulle pitää vaihtaa renkaat ja alusta jotta olisi edes kelvollinen vai? Vai mitä yrität sanoa?  Kerro ihmeessä vielä paremmin perustellen mitä tuo testi mielestäsi osoittaa ja millä tavoin!

    
 • Putput:


  Voisit tietty jonkin väitteenkin esittää, nyt kai meinaat että tuo todistaa Alfan ylivertaiseksi dynamiikaltaan Bemuun nähden? Että Bemulle pitää vaihtaa renkaat ja alusta jotta olisi edes kelvollinen vai? Vai mitä yrität sanoa?

  Kerro ihmeessä vielä paremmin perustellen mitä tuo testi mielestäsi osoittaa ja millä tavoin!
  kerro nyt mitä itse yrität mussuttaa, ai että Bemari on maailman paras auto, vaikka se häviää testejä niin se on ajodynamiikaltaan paras vaikka ei edes pärjää etuvedoille.

  Yrittäisit edes ymmärtää autoista jotain...

    
 • Kerro nyt vaan mitä yrität sanoa tuolla testillä!  No, tuo taas valotti vähän motiivejasi: haukut Bemua minkä pystyt aina kun vain pystyt koska luulet tekeväsi sillä Alfaa paremmaksi.  Ja mitä selität siitä ettei Bemu pärjää edes etuvedoille, eikö tuossa testissäkin nähty kuinka Bemu oli jopa useita nelivetoisia nopeampi?

    
 • Ei voi kuin todeta, että kyllä Volvo on edelleen voittaja - joillekin.

  Onneksi muille löytyy muita merkkejä ja malleja, jokaiselle oma!

    
 • Putput:

  Kerro nyt vaan mitä yrität sanoa tuolla testillä!

  No, tuo taas valotti vähän motiivejasi: haukut Bemua minkä pystyt aina kun vain pystyt koska luulet tekeväsi sillä Alfaa paremmaksi.

  Ja mitä selität siitä ettei Bemu pärjää edes etuvedoille, eikö tuossa testissäkin nähty kuinka Bemu oli jopa useita nelivetoisia nopeampi?
  ottaisit jo ne lasit pois silmiltä, en ole missään yhteydessä haukuttunut BMWtä sinä se vain aloit tämän vänkäämisen.

  Siinä ensimmäisessä testissä josta on kokoajan puhuttu se ei pärjännyt etuvedolle, eikö se ole jo mennyt kaaliin.

    
 • GTAm:

  ottaisit jo ne lasit pois silmiltä, en ole missään yhteydessä haukuttunut BMWtä sinä se vain aloit tämän vänkäämisen.
  Siinä ensimmäisessä testissä josta on kokoajan puhuttu se ei pärjännyt etuvedolle, eikö se ole jo mennyt kaaliin.

  Kuka aloitti ja minkä vänkäämisen?

  "eikö se ole jo montaan kertaan todettu että BMWhen pitää vaihtaa renkaat ja sporttialusta ennenkuin se pärjää.."  Millä tavalla Bemu ei pärjännut etuvedolle siinä testissä?  Jos et edelleenkään uskalla kertoa sitä miksi laitoit nuo talvitestitulokset tänne niin ehkä kannattaa sitten jättää tuollaisia iskemättä tänne? Täysin sattumanvaraisestiko noita lukemia tänne syydät vai mikä siinä tarkoituksessa on niin vaikeata sanoa?

    
 • Säälittävää! Olisi varmaan monenkin kannattaa pyytää Uuden Vuoden toiveena avarakatseisuutta ja ahdasmielisyydestä vapautumista! Pilkun n....minen on syvältä ja ei ole asiaa, mistä sitä ei voisi tehdä!

    
 • Säälittävää! Olisi varmaan monenkin kannattaa pyytää Uuden Vuoden toiveena avarakatseisuutta ja ahdasmielisyydestä vapautumista! Pilkun n....minen on syvältä ja ei ole asiaa, mistä sitä ei voisi tehdä!

    
 • Säälittävää! Olisi varmaan monenkin kannattaa pyytää Uuden Vuoden toiveena avarakatseisuutta ja ahdasmielisyydestä vapautumista! Pilkun n....minen on syvältä ja ei ole asiaa, mistä sitä ei voisi tehdä!

    
 • Säälittävää! Olisi varmaan monenkin kannattaa pyytää Uuden Vuoden toiveena avarakatseisuutta ja ahdasmielisyydestä vapautumista! Pilkun n....minen on syvältä ja ei ole asiaa, mistä sitä ei voisi tehdä!

    
 • Ja voisit samalla lopettaa tuon 'lasit silmiltä'-jutut, se on niin typerää ja yksinkertaista jauhamista joka taitaa vain tulla lisukkeena joidenkin teksteihin refleksinä eikä minkään oikean syyn takia. Nimittäin sinä et ole yhtäkään tapaa osoittanut että olisin millään tavalla väärin tulkinnut mitään. Eli 100% tyhjä sekin väite.  Vai etkö näe mistä tähänkin aiheeseen jouduttiin ja miksi 'hullu Putput taas jauhaa Bemuista'? Eräs tyyppi kun iski valheellista ja täysin väärää haukkumista Bemusta niin siihen vastaaminen ASIAPOHJALTA ei ole minkään merkin fanaattisuutta tai minkään lasien läpi asian katsomista. Se ettet sinä puuttunut tuohon ensimmäiseen väärään väitteeseen Alfan ylivoimasta Bemuun nähden taitaa toisinpäin tehdä sinusta Alfa-fanaatikon joka ei osaa katsoa asioita oikein vaan ainoastaan vääristelemällä mieluisiksi?  Tai ehkä vain olet yksi niistä erittäin lukuisista Suomalaisista joilla on joku mieletön ongelma Bemujen suhteen vain junttiuden, kateuden, niiden juppi-leiman, kalleuden tai jokin muun yhtä älyttömän syyn takia? Selvästi moni suorastaan vihaa Bemuja vaikkeivät kuitenkaan osaa sanoa miksi, ja siksi kai pitääkin koko ajan tehdä säälittäviä heittoja ja aukomisia...  Et kai muuten olisi jonkin primitiivireaktion vallassa kaivanut esiin mitä tahansa testiä jossa vain JOTENKIN on JOKIN hienomman näköistä ensinäkemältä Alfassa. Ikävä vain ettet katsonut tarkemmin testiä ja ENNENKAIKKEA sitä että samalla 'todistit' yhtälailla tuolla 'testituloksella' että Bemu 330xi on Porsche 911:stä ynnä muita nopeampi ja vain 0,2 sekuntia RS4:sta hitaampi sekä Golf on 'urheilu'Alfaa paljon nopeampi...  Kannattaa vähän miettiä ennen typerien heittojen kirjoittamista!

    
 • Putput:

  jonkin primitiivireaktion vallassa kaivanut esiin mitä tahansa testiä

  Kannattaa vähän miettiä ennen typerien heittojen kirjoittamista!


  mietis nyt mistä tämä keskustelu alunperin lähti liikkeelle ja kuka niitä muita testituloksia tänne ensin heitti.  Putput:

  Suomalaisista joilla on joku mieletön ongelma Bemujen suhteen vain junttiuden, kateuden, niiden juppi-leiman, kalleuden tai jokin muun yhtä älyttömän syyn takia?
  tiedätkö mistä se leima tulee? kyllä se tulee juuri tuollaisten ihmisten takia.....

    
 • Laittaakahan kokemuksia Volvon 2.0 litran dieselistä. Miten vertautuu VW:n 2.0 litran 140 heppaseen TDI CR moottoriin.

    
 • MasterOfPuppets:

  Laittaakahan kokemuksia Volvon 2.0 litran dieselistä. Miten vertautuu VW:n 2.0 litran 140 heppaseen TDI CR moottoriin.
  Onko kyse tuosta uusimmasta 5-syl 2.0 koneesta vaiko siitä vanhemmasta Ford/PSA mallista?

    
 • finman:

  Onko kyse tuosta uusimmasta 5-syl 2.0 koneesta vaiko siitä vanhemmasta Ford/PSA mallista?
  Tämä Ford/PSA kone kiinnostaisi koska sitä ilmeisesti on 2-3 vuotta vahoissa V-seiskakymppisissä.  Milloinkas uusi 5 pyttynen 2 litranen tuli myyntiin? Onko Volvon oma moottori?    
 • Volvo V70 on laatuauto ja tehty pohjolan olosuhteisiin sopivaksi.  Valitsisin mieluumin Kartano Volvon kuin Baijerin ihmeen tai riisipussin ;D  Mutta todellisuudessa viimeksi mainitukin ovat varmasti ihan hyviä autoja, mutta Volvo on maineensa arvoinen ja sillä pärjää ehkä paremmin Suomen karuissa olosuhteissa kuin keski-eurooppaan hempeisiin olosuhteisiin tarkoitetuilla vekottimilla.    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit