Alfa Romeo 4C

33 kommenttia
2»
 • Pauli Petteri:

  Nuo aivan lopputaipaleella ilmaantuneet ilmanottoaukot etuvalojen vierellä näyttävät harvinaisen amatöörimäisiltä. Pistävät rumasti silmään muuten näyttävässä kokonaisuudessa.
  Löytyisikö porukasta niin kova vero-taituria joka osaisi laskea suomen myyntihinnan arviota?
  Olen ymmärtänyt lukemani perusteella, että nuo ilmanottoaukot ovat tämän "Launch Editionin" yksinoikeus, ja varsinaiseen massamalliin niitä ei tule.  Toinen huominarvoinen seikka on, että 4C:ssä ei ole lainkaan ohjaustehostinta, kun auto on niin kevyt. Lupaa pirun hyvää ohjaustunnon kannalta verrattuna näihin nykyisin urheiluautoissakin kovasti yleistyviin sähköisiin ohjaustehostimiin verrattuna.  Tuo on kyllä ehdottomasti käytävä koeajamassa, kunhan tulee sellaiseen mahdollisuus.  Halpa autohan tuo ei varmasti tule olemaan, mutta suorituskykyyn suhteutettuna erittäin maltillinen kulutus helpottaa verojen kanssa. Hiilidioksidia tuo tupruttelee 157g/km.

    
 • Valmistajan oma sivu 4C:stä:  http://4c.alfaromeo.com/  Vaikka tuo on pirun kevyt auto, ei varustus ilmeisesti aivan olematon ole. Ilmastointi löytyy ja näkyypä tuolla sivuilla olevan kuva parkkitutkastakin.

    
 • Kivan näköinen pirssi, ei voi muuta sanoa. Nyt vaan kova kulukuuri päälle niin ehkä 5-10 vuoden päästä olisi varaa vaihtaa smartin tuollaiseen. Eikä pitäisi olla suuria vaikeuksia tottua autoon kun akseliväli on käytännössä sama kuten myös korkeus ja pituutta vain puolimetriä enenmmän ja leveyttä reilut 20 senttiä eikä painoakaan ole juuri 50 kiloa enempää. Täytyy varmaan käydä koeajolla jos joskus tänne Tampereelle esittelyauto saadaan tai ainakin potkimassa renkaita ja ottamassa kylmät tyypit.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit