Uusi Mercedes benz C-sarja / Renault

34 kommenttia
2»
 • Nuori autoilija:

  Sitäpaitsi ranskalaiset dieselit ovat ominaisuuksiltaan erinomaisia!


  Dieselmoottori on tosiaan ranskalaisten osaamista parhaasta päästä. Mutta alla olevan taisit laittaa ihan minua varten syötiksi :smile:  Vastaapa huutoosi, ja kerro, minkä täysijärkisen sinä ostaisit näillä alla olevilla vaatimuksilla:  Nuori autoilija:

  ...vanhalla 200D:llä ajaa miljoona kilometriä eikä tunnu missään. Ei kiinnosta! Ehkä ajaakin, mutta ei tuollaisella ikivanhalla,


  Opiskelija-autoksi hankittua Mersua ei saa edes museorekisteriin vielä 9 vuoteen. Eikä se joutaisikaan, koska sen tehtävänä on liikkua melkein taksin kilometrejä toivottavasti vielä vuosia?  Mitä kolmen tonnin autoa suosittelet 1000 km kotimatkoja varten 150.000 - 200.000 km ennakoidulle ajomatkalle ennen valmistumista?  Nuori autoilija:

  meluisalla,


  Korvakuulolta tuntuisi, että nastarenkaiden melu kuuluu S80 ohjaamoon pahemmin kuin vanhassa Mersussa.  Mikä on ehdotuksesi hiljaisesta autosta samassa hintaluokassa?  Nuori autoilija:

  tehottomalla


  Osui ja upposi. 200D kuskin täysijärkisyydestä en tiedä, mutta lehmän hermot sellaista pidempään ajavalla todennäköisesti on, koska nykyautoon tottuneelle edes 250D ei tosiaankaan tunnu menevän mihkään.  Mitä autoa suosittelet kesäisin Yamaha Thundercattia ajavalle nautittavan suorituskyvyn tarjoajaksi?  Onko mielestäsi auton suorituskyvyn maksimointi "täysijärkistä" ?  Nuori autoilija:

  ja janoisella muinaismuistolla aja enää nykyään kukaan täysijärkinen...


  Maantiepainotteisessa ajossa pitkän ajan keskiarvo pysyy talvirengaskaudellakin selvästi alle kuutosen, kesällä tietenkin vähän vähemmän.  Mihin kannattaisi vaihtaa kulutuksen pudottamiseksi täysijärkisyyden rajoihin?  Nuori autoilija:

  Ja ei tarvitse todellakaan tulla tähän muistelemaan...


  Eihän toki muistella vanhoja. Siihen Mersuun on tehty elokuun jälkeen kaksi huoltoa, kun huoltoväli on vanhanaikanen 10.000 km. Helppo työ ja halvat osat.  Eihän sitä vielä tiedä, oliko valintamme oikea? Mutta ainakaan vielä ei kuulosta Mersukuskia kaduttavan, vaikkei ajokki aivan pintamuotia enää olekaan.

    
 • Takaisin aiheeseen: uuden Ceen alustan mitat ovat aika lähellä vanhaa E-klassea. Sitä ensimmäistä, jonka takaluukkuun tuo tunnus ilmaantui 1993.  Jos myös tilat ovat vastaavaa tasoa, niin ei paha?

    
 • Rellun dieselit, kuten muutkin ranskalaiset dieselit on kestäviksi todettu. Lisäksi ne ovat halpoja huoltaa ja korjata saksalaisiin verrattuna.  Mitenhän käy tulevaisuudessa Vehon varaosamyynnin hinnoittelun, kun Dasian dieselmoottorin osat sopivat suoraan mersuun. :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit