Ajoin taas punaisia päin

8 kommenttia

Bensa on nykyisin niin kallista, ettei minulla ole halua seistä turhan panttina valoissa odottamassa jotakin vihreää tuikkua silloin, kun ketään ei ole tulossa. Huomatkaa kuitenkin, että teidän on syytä noudattaa liikennevaloja, sillä homma toimii vain niin kauan kuin yksi ajaa päin punaisia ja muut odottavat kiltisti. Teillehän sopii odottaa punaisissa koska te uskotte isänmaahan, Jahveen ja esivaltaan. Hyvää kesää kaikille, valoissa tavataan!

  
 • Mahdatkohan Simo-poika nähdä kesää ?
  Toivon sitä jokatapauksessa. Lähetä tilinumero, niin laitan senverran bensarahaa, että selviät ainakin syksyyn. :wink:

    
 • Anders-Simo, me kaikki olemme samanlaisia kuin sinä... :wink:

    
 • Älkää huoliko. Monet ajavat punaisia päin, harvat vaan tunnustavat sen. Minäkin rikon joskus lakia ihan tahallani. Esim. yöllä yksin liikenteessä on aivan turhaa odotella valoissa, jos mistään ei tule ketään. On aivan turhaa jeesustella sillä, että on vaarallista ja laitonta ajaa punaisia päin, jos mistään ei tule ketään. Jatkakaamme siis sallitusti punaisia päin ajamista :sunglasses:

    
 • Perusauto kuluttaa n. litran tunnissa tyhjäkäynnillä eli 1.6 cl minuutissa. Se nyt ei niin paljoa ole, että viittii riskeerata korttinsa parin sentin säästön tähden.

    
 • Eihän se auto paljoa tyhjäkäynnillä kuluta. Mutta kun tulet valoihin ja ne näyttää punaista rupeat jarruttamaan ja pysähdyt, odotat että valo vaihtuu ja rupet kiihdyttämään vaan että pääsisisit pysähtymään seuraaviin valoihin. sehän kuluttaa jarruja sekä polttoainetta kun pitää taas kiihdyttää ja mitä enemmän on kuormaa sen enemmän se kuluttaa. :smile:

    
 • Okkonää ihan oikeasti kuspää vai feikkaakko nää? :tongue:

    
 • Toivottavasti bensan hinta nousee niin paljon, että sinulla ei ole enään varaa ajaa autolla lainkaan...

    
 • Autokoulussa ajoin välillä kuormurilla 3 kertaa päin punaisia ja henkilöautolla "vain kerran tai kaksi". Nyt en enää ajaa punaisia päin, autokoulussa sain opettajan aina panikkiin...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit