Huyndai miehet !

2 kommenttia

Naapurillani on uusi hulppea auto! Huyndai Scoupe, musta ja tehoputket. "Eikö oo hulppea pirssi, ja hienot nahat?"
Hän on isomahainen hyvin puhelias hähättävä mies.
Hän roikkuu aina aidalla henkselihousuissa tervehtien Hyvät naapurit! Hänestä ei pääse irti kuin hiipimällä kotiin, muuten hän seuraa perässä kotiin saakkaa, aukoen tuttavallisesti jääkaappia ym.
Hän on joku huonekaluliikkeen myyntipäällikkö.
Rouvansa kanssa he viettävät hulvatonta elämää, grillaavat paljon makkaraa, tyhjät pakkausmuovit kulkeutuvat tuuleen mukana muihin pensaisiin. Siellä harakat niitä nokkivat. Kertakäyttömukit pyörivät pihamaalla, halpa radiokasettimankka soittaa polkkaa ja humppaa niin että seutu raikuu! On hulppeaa ja hulvatonta! Kyllä käy kateeksi!
Hän tupakoi paljon, tuhkaa ja sinappia rinnuksissa, puhuu ja nauraa hähättää koko ajan, läimäyttää tuttavallisesti selkään hohottaen Hyvät Naapurit!

Varmaan aikoo toivottaa Hyvät Juhannukset ja Hyvät Lomat.
Änkesi talliinikin. Yritin hätistellä kaasupolttimella, mutta hän taikoikin makkaran taskusta ja iski sen ruuvimeisseliin ja pyysi käristämään suuren naurun kera. Kaljaakin mahtuu hänen taskuihin yllättävän monta pulloa.

Mietin jo saako tuollaisesta tapporahaa, kun hän pyöri ja hyöri hohottaen hikisenä kaljansa ja makkaran kanssa tallin työpöydän luona ja jostain syystä alasin putosi hänen varpailleen. Jalka on nyt kipsattu!

Miten alasimelle voi osoittaa kiitollisuutensa?
En voi takoa enkä lyödä mitään sen päällä enää. Kai se on otettava kotiin kirjahyllyyn.

  
  • Huyndai on hieno auto, erityisesti coupe. Taas puhun asiaa... :wink:

      
  • Pistä SixPack käsi sen olkapäälle, katso vakavana silmiin ja kysy, eikö hänenkin mielestä poikarakkaus ole hienoin asia maan päällä. Tämän jälkeen olet joko vapaa tästä riesasta tai sitten niin kusessa ettei mitään määrää.

    Voisit myös varastaa naapurisi henkselit ja ostaa susikoiran, mielellään luonnevikaisista vanhemmista peräisin olevan. Koko pentuajan piiskaat koiraa niillä henkseleillä, älä vaan pese niitä (myyntipäällikön haju katoaa).

    Kun koirasi on täysikasvuinen, anna sen kulkea vapaana tontillasi. Naapuri tulee sinne korkeintaan kerran.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit