Hyvä artikkeli nopeusrajoituksista

151 kommenttia
12346»
 • Luin vasta nyt Collinin artikkelin, jota ketjun aloittanut Nunchaku piti niin hyvänä. Taas kerran Nunchakun lähde sanoo aivan eri asioita kuin mitä hän sillä perustelee. Esimerkiksi hänen lähteensä mukaan Tanskassa nopeus laski ja sen mukana onnettomuudet ja uhrien määrä. Kuitenkin hän muistaa aina kertoa kuinka hän ajaa lujaa eikä se lisää hänen riskiään.

  Collin vertaa toisiinsa kahta aivan eri asiaa. Ainakin tekstin mukaan ruotsalainen poliisi kertoi mitä seuraa jos nopeus nostetaan 110:stä 130:iin. Hänen puheitaan kuitenkin verrataan Tanskan tapahtumiin, eli nopeuden ja puuttumiskynnyksen laskuun, rangaistusten nostamiseen ja valvonnan lisäämiseen.

  Nunchaku: ” Collinin mukaan liikenneturvallisuustutkimus on kiemurtelua, tosiasioiden pimittämistä ja valehtelua, kaiken tavoitteena oman uskonlahkoaatteen etujen ajaminen”

  Odotetaan nyt ensin että Collin törmää ensimmäiseen tutkimukseen jonka ymmärtää ja kysytään häneltä sitten uudestaan asiasta. Sitä odotellessa kannattaa jättää hänen puheensa tästä aiheesta omaan arvoonsa.


  [TeeCee muokkasi tätä viestiä 18.07.2006 klo 08:25]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit