honda accord 2.0 vm 93

1 kommentti

Kyseinen auto ostettiin kauppakassiksi pari kuukautta sitten. Auto on pätkinyt todella voimakkaasti 2000-3000 kierrosalueella jos kaasua on painanut vähänkin voimakkaammin. Ihan kevyellä kaasulla pätkiminen on ollut harvinaista, mutta toisinaan on pätkinyt silloinkin.
Auto on sammunut toisinaan pätkimisen yhteydessä ja joskus myös ilman vetoa kytkin pohjassa, mutta lähtenyt ihan normaalisti käyntiin ja ajo jatkunut. Pätkimisen yhteydessä auto on tussauttanut todella pahan hajun toisinaan. Ei aina.
Nyt auto sammui ajossa kytkin pohjassa ja tössäytti sen saman pahan hajun mitä on tössäytelly aina välillä kun auto on pätkinyt ja nyt auto ei lähde enään käyntiin. Auto strattaa mutta ei käynnisty. Ja auton starttausääni on muuttunut melko radikaalisti. Ääni on kiljuvampi ja muistuttaa lievästi sellaista ääntä kun yrittää startata autoja jossa ei ole yhtään bensaa, mutta on jotenkin paljon voimakkaampi kiljunta. Kiljunta kuuluu siis moottorista ei apulaitteista.
Rahaa ei ole juuri yhtään ylimääräistä joten huoltoon en voi viedä ja autoista en ymmärrä juuri mitään, joten apua tarvitsee jotta pääsis liikkumaan.

  
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit