Pyykinpesukone LG F148QDS jättää pulverit ruutuun

3 kommenttia

Tapsan perhettä hyvin lähes neljännesvuosisadan palvellut Cylinda otti ja päätti lopettaa palveluksensa. Rauha hänen muistolleen.Kuluttaja lehden pyykinpesukonetestin 4/2011 paras kone sai hiljattain korvata vanhan koneemme.LG:n 7 kilon suoravetopesukone mallia F148QDS vaikuttaa muuten hyvältä, mutta jokaisen pesun jälkeen luukun sisäpintaan jää teelusikallinen liukenematonta pesupulveria.Koneella on nyt pesty ehkä viisi kertaa eri ohjelmilla ja aina sama juttu. Villapesussa myös pyykkiin oli jäänyt pulveria.ONKO MUILLA SAMOJA VAIVOJA? OLETTEKO PÄÄSSEET EROON?OSTIKO TAPSA SUTTA JA SEKUNDAA KOREASTA?MIKÄ ON PARAS PESUKONE? MIKSI?:smile: :smile: :smile:

  
 • Näissä parasta hakevan neuvominen on helppoa: osta Miele. Se on ainoa kone, joka on tehty kestämään.  Millaista annostusta käytette pesuaineelle, riittäisikö vähempikin määrä? Voisiko joku toinen pulveri liueta paremmin vai kannattaisiko siirtyä nestemäisiin aineisiin? Onko käytössä joku veden käyttöä vähentävä ohjelma?

    
 • Miele on meidänkin mieleen. Pyykinpesu & -kuivaus ja astianpesu hoituvat Mielellä. Siskon perheessä on Miele pessyt pyykkiä luotettavasti jo kymmenen vuotta.  (Onko tämä jo tuotemainontaa? Ei lainkaan, täällähän puhutaan jatkuvasti tuotenimillä, autoista. Välillä niin asenteellisesti että epäilen joukkoon soluttautuneen autokauppiaita tai maahantuonnin edustajia propagoimaan merkkinsä puolesta.)

    
 • Meidän perheessä ei ole pulveria enää käytetty vuosiin, joskus ihan tilapäisesti. Käytämme siis nestemäisiä pesuaineita.  Johtuisko pulveriongelmat nykykoneiden vesipiheydestä ?

  Nestemäisissä on etuna myöskin koneen pysyminen muutoinkin puhtaana, ei kerry inhottavaa tatinaa pulverin kulkureitille, eikä zeoliittiä koneen pohjalle.  LG:n koneet ovat käytössä, kuitenkin eri mallimerkintä pesukoneessa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit