Uusi tapa soittaa ulkomaille, vaikka sitten ns kokouspuhelu (VoIP)

0 kommenttia

Monet pitävät yhteyttä Skypen kautta ja ovat tehneet jo kauan - mutta jos et jaksa tai et halua asentaa koneellesi sitä, mitäs sitten jos kuitenkin soittelet usein ulkomaille? Ulkomaanpuhelut kuitenkin maksaa jonkin verran, tai ainakin ovat ennen maksaneet.



Jo 90-luvulla alettiin kehittää ns. VoIP puheluita, mutta ei ne koskaan tulleet oikein kaikille saataville, koska operaattorit eivät keksineet hyvää keinoa tienata sillä tavalla. No nyt on sitten saatavilla keino, jolla voi jokainen soittaa tavallisella puhelimella kaverilleen, sukulaiselleen ilman ulkomaanpuhelumaksuja.



Homma toimii siten, että se soittaja että vastaanottaja ottavat yhteyden oman maansa "puheluhubiin", joka sitten yhdistää puhelut VoIP:in avulla keskenään ja soittaja ja vastaanottaja maksaa vain tavallisen paikallispuhelumaksun!



Kokeilin juuri itse tuota palvelua, ja kyllä se toimii - ok, siinä pitää vähän odotella välillä että puhelu yhdistyy mutta voit samaan puheluun kutsua sitten myös muita sukulaisia - SAMALLA hinnalla. Jos et usko niin kokeile itse tai haasta tietoni! Lisätietoja tuosta palvelusta löytyy täältä: www.voicebridge.eu -



suomeksi siellä ei kuitenkaan valitettavasti ohjeita vielä ole, mutta muutamalla muulla kielellä kyllä ja suomeksi jossain vaiheessa varmaankin. Kokeileppa ja kerro miltä tuntui, tai onko sinulla jotain tällaista säästöä vastaan?



Ihan kaikissa maissa tuo ei vielä toimi, mutta oman kokemuksen perusteella ihan käyttökelpoinen idea jopa yrityskäyttöön, vai?

  
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit