Supra Saksasta

2 kommenttia

Olen katsellut vanhoja Supria (itse en ole ostamassa, ihan mielenkiinnolla katselen) Saksasta , hinnat vaihtelevat 1000-2000€, mitä tuollainen tulisi maksamaan Suomessa kun se toisi? Tietysti Saksan suprat ovat ulkoapäin hienoja mutta kone onkin toinen juttu mutta kumminin... niin mitä maksaisi tuollainen yli 10 vuotta vanha Supra Suomeen tuotuna? :smile:

  
  • Viime elokuussa kaverini toi -91 turbo automaatin Saksasta.
    Tarjonta näistä autoista ei ollut mitenkään ylenpalttista ja suurin osa tarjolla olleista oli kunnoltaan täysin loppuunajettuja ritsoja. Tosin hintapyynnöissäkin oli tämä osaksi huomioitu, näitä nimittäin sai juuri tuolla 1000-2000€:lla. Ilolla muistelen vielä sitäkin turkistanin poikaa joka tuli Suprallaan sovitulle treffipaikalle komeassa sivuluisussa autoa säälimättä rääkäten. Kone oli tästä yksilöstä ehtoopuolella kansiremontista huolimatta.
    auto oli tökerösti ylimaalattu, n. puolet ajo-/parkki-/vilkkuvaloumpioista oli rikki ja pisteenä i:n päällä akun täyttökorkeista puuttui kolmasosa, joten akkunesteet lainehtivat iloisesti ympäriinsä. -ai miksikö ei tullut kauppoja?
    Parempikuntoiset olivat muutaman tuhannen kalliimpia, kaverini maksoi omastaan n.4000€ ja auto on suht hyväkuntoinen sekä korin että moottorin osalta.
    Veropäätösten perusteella tuntuu, että näiden tuominen ei ainakaan mikään kultakaivos ole mutta tällaisten autojen kohdalla intressit tuoda ovatkin usein muualla. Hyväkuntoisen tämän ikäisen urheiluauton tarjonta Suomessa voipi nimittäin olla aika kortilla.
    Veropäätöksiä voi hakea osoitteesta:
    http://www.ottoauto.de/cgi-bin/verotilasto.php

      
  • Minkäs värisen Supran osti? Musta ja punanen ovat hienoja. Varmasti tällaisia autoja ostaessa saa olla tarkkana, on ehkä turvallisempaa ostaa mersuja? :confused:

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit