Thomson

3 kommenttia

Onko kellään kokemuksia Thomson televisiosta?
Kestääkä takuuaikaa pidemmälle ja onko hyvä kuva?
Tarkoitus olisi ostaa n. 20" kakkostelevisio ja Thomson kiinnostaa edullisella hinnallan.

  
 • Thomsonista en tiedä, mutta jos edullista ja hyvää televisiota etsit, niin osta Schneider. Sellainen televisio ja videonauhri ovat meillä olleet niin kauan etten enää ostohetkeä muista, joka tapauksessa yli 10 vuotta (12-15). Olivat edullisia aikanaan ja ovat olleet ahkerassa käytössä (varsinkin lapset ovat videoitaan ahkerasti katselleet koko ajan, sekä pelailleet Playkkareitansa), eikä ole tarvinnut kumpaakaan korjata. Kummankaan kuvan laadussa ei ole havaittavissa (näkyviä) muutoksia vuosien varrella.

    
 • Ihan kiva laite. Mutta osta mieluimmin vaikka Korealainen, saat paremman halvemmalla.
  Thompson on teknisesti melko surkee.
  LG on nostanut profiiliansa tosi paljon.
  Suosittelen LG:ä Thompsonin sijalle.

  http://www.dvdplaza.fi/forums/archive/index.php/t-387.html

  [il Diavolo muokkasi tätä viestiä 21.11.2004 klo 21:58]
    
 • Maailman suurin televisiovalmistaja syntyy

  [ STT-Reuters 3.11.2003, 08:32]

  Kiinan suurimpiin televisioiden ja matkapuhelinten valmistajiin kuuluva TCL ja ranskalainen elektroniikkayhtiö Thomson yhdistävät televisiotuotantonsa. Yhteisyrityksestä tulee maailman suurin televisiovalmistaja. TCL on nyt Kiinan suurin television myyjä. Thomson pitää ykköstilaa Yhdysvaltojen markkinoilla.

  Yhtiöt kertoivat toimintojen yhdistämisestä maanantaina. Financial Times -talouslehti kertoi yhtiöiden suunnitelmista jo aamun numerossaan.

  Televisioiden lisäksi yhteisyritykseen tulee dvd-laitteiden valmistus. Uusi TCL-Thomson valmistaa noin 18 miljoonaa televisiota vuodessa. TCL omistaa uudesta yhtiöstä kaksi kolmasosaa ja Thomson yhden kolmasosan.

  Järjestely helpottaa kiinalaisyhtiötä laajentumaan ulkomaille ilman pelkoa, että sitä syytettäisiin hintojen polkemisesta. Thomsonin brändi nostaa laitteiden hintaa. Thomson puolestaan pääsee hyödyntämään valmistuksessa Kiinan edullisempia tuotantokustannuksia.

  TCL-Thomsonin myynti nousee noin 3 miljardiin euroon. Vaikka siitä tulee valmistusmäärillä maailman suurin televisioiden valmistaja, liikevaihdolla mitattuna se jää kalliimpia televisioita myyvien japanilaisten Sonyn ja Matsushitan taakse. Matsushita myy tuotteita Euroopassa Panasonic-merkillä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit