Formula one 2008

123 kommenttia
1235»
 • Niinsanotuksi ''apukuskiksi'' joutuu, jos on tallikaveriaan selvästi heikompi. Ei niitä ykkös tai kakkoskuskeja mistään arvonnasta jaeta.  Schumin ympärille oli jo koko talli rakennettu, ja varmasti autokin schumia silmälläpitäen suunniteltu, mutta mitäs sitten? olisiko schumin pitänyt aina välillä nostaa jalkaa kaasulta ettei barichelloa pänni?  Auto oli kuitenkin sama, ja mikään tallin tempaus ei estänyt Barrichelloa tuolloin tekemän parempia tuloksia -kuten lyömään vastustajia ( tuolloin Häkkinen, Coulthard ), Schumi pystyi tuohon jatkuvasti. Barichello ei pahemmin.  Barrichello sai sitäpaitsi rujosti päihinsä aika-ajoissa, ja silloin ei talli voinut tuota asiaa manipuloida bensamäärillä, koska siihen aikaan aika-ajo ajettiin kevyellä autolla, ei ''kisabensoilla''.

    
 • Tätä odottelinkin jo! tilanne hallinnassa koko ajan :lol: Uskokoon kuka tahtoo!http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2008/11/746984

    
 • joo, toi on naurettava juttu. Aivan taatusti olivat posessa loppuun saakka. Jos ei Glockin ohittamisen suhteen niin joku kovaan vauhtiin takana päässyt olisi voinut saavuttaa hamiltonin, jonka vauhti ei riittänyt edes Vetteliä vastaan.  Tyhmää että tollasta tarvii edes vakuutella, pitäis omana tietonaan :weary:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit