kaiuttimia hankkimassa

3 kommenttia

Stereokuunteluun, tavan rivitalo-olkkariin haussa laadukkaat kaiuttimet. Koekuunteluiden ja arvosteluiden perusteella valinta tullee tapahtumaan Chorus compact 662:n ja Genelecin G4 välillä. Molempien ääni miellyttää, en kuitenkaan ole päässyt testaamaan samaan aikaan molempia. Paperilla nuo ovat ymmärrykseni mukaan numeroarvoiltaan varsin lähellä toisiaan. Hintaero puolestaan huomattavan suuri, tosin ymmärrettävistä syistä. Nyt en kuitenkaan tee jakoa aktiivi/passiivi systeemin välillä.Onkohan kenelläkään vertailukokemusta noista kahdesta? Onko äänenlaadussa tuon hintaeron verran eroa? Vertailun järjestäminen kotioloissa ei onnistu.

  
 • Ennen kuin kukaan voi suositella sinulle sopivia kaiuttimia, sinun pitäisi kertoa se, mitä haluat. Haetko äärimmäistä erottelua vai onko korvia hyväilevä pehmeys tärkeämpää? Kuunteletko läheltä vai kaukaa, isutko tarkkaan säädetyssä kuuntelupisteessä vai kuljetko ympäriinsä...

    
 • Oikeastaan en kaipaa tällä kysymykselläni suosituksia mitä kannattaisi hankkia, vaan enemmänkin olen utelias että josko joku olisi moisen vertailun jo tehnyt ja millaisia ajatuksia tai mahdollisesti ostopäätöstä testaaminen herätti. Valinta tulee tapahtumaan noiden kahden välillä joka tapauksessa. Joku voi olla sitä mieltä etteivät ne ole vaihtoehtoja toisilleen, mutta se ei ole nyt se mikä minua kiinnostaa. Minulle ne ovat.

  Käyttöolosuhteet tulevat olemaan kuitenkin valtaosaltaan keskittynyttä musiikin kuuntelua, johon varmaan liittyy myös persauksen nostoa sohvalta jolloin ääni muuttuu taustamusiikiksi..

    
 • Omat Q Acousticsin kajarit ovat pelanneet hyvin 2.1-meiningeillä hyvin. Diskantit ovat 2020-sarjaa ja subbari taisi olla samassa sarjassa, numerosarjaa en nyt tähän hätään muista. En tiedä onko tuota sarjaa vielä myynnissä, omani hankin muutama vuosi sitten Hifi Studiolta.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit