TM edustaa kulutusta, hmm

6 kommenttia
muokattu 02.03.2021 22:17

Osta, osta auto tai vene, vain sata tonnia. Kuluttaja lehti ohitti asiantuntevuudellaan käyttötavaroiden testin.

Miksi luen TM:ää?

  
 • Okei, Iltalehti ja iltasanomat kertovat että hallitus ja edelliset hallitukset ovat jymäyttäneet kansaa.
  Paskaa ne meille heittävät? Pensaa ilmaiseksi, sen me olemme ansainneet, me rasvahanska duunarit olemme tämän elämän ainekset ja miten helv...joku läysäpöksy pomo voi saada enemmän tekemättä mitää, saa..na.

    
 • Kuluttamisen ympärilä TM tosiaan pyörii. Autolla ajaminen on kuluttamista. Auton ostaminen on kuluttamista. TM elää tästä ja mainokset lehdessä tukevat bisnestä monellakin tavalla.

    
 • Näin se on monilla aikakauslehdillä. Jutut kirjoitetaan sillä mielellä, että lukija innostuu enemmän aiheesta, hankkii siihen liittyvää kalustoa/puuhaa aiheen parissa ja saa lisää syitä lukea aiheesta lisää. Tämä näkyy hyvin ainakin kalastus- ja pyöräilylehdissä. Varmaan muissakin vastaavissa aiheissa. Luodaan siis lukijoille tarpeita, joilla lehdet tulee lukijoille tarpeellisiksi.

  Voi sitä uistimien määrää, minkä minäkin ehdin hankkia, ennen kuin älysin lopettaa Erä-lehden tilauksen. Mukava sitä silti edelleen on parturia odotellessa lukea.

    
 • Mobla tuli tänään. Se on pääasiassa pelkkää kierrätystä. Kauhistus nykykuluttajalle.
  Mielenkiintoinen juttu Igor Sikorskysta.

    
 • Tästä tulee mieleen vanha tapaus kun ihmettelin, että meille tulee nykyään Volvo-Viesti Rouvan nimellä. Rouva lohdutti minua, että "tuleehan sullekin Mobilisti"

  :smiley:

    1
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit