Mikä mättää digilehdessä

6 kommenttia
muokattu 11.03.2021 22:19

Olen kaksi kertaa tilannut lehden ja yrittänyt lukea sitä sovelluksella. Molemmilla kerroilla totesin, että ei todellakaan toimi ja kaikki on ihan peestä. Olisin halunnut vielä kerran yrittää ja tilata vielä kolmannen kerran, jolloin laitoin ennakkoon kysymyksen tekniseen tukeen, että toimiiko jo, onko tökeröt virheet korjattu. Sain ympäripyöreän yleisvastauksen, että parannamme jatkuvasti sivustojemme toimintaa. Minun puolestani saatte parantaa jatkuvasti edelleenkin, sillä en ole enää kiinnostunut tuotteestanne. Uskomatonta, että tekniikan johtava lehti ei osaa näin alkeellista asiaa saattaa kuntoon. Käypääkä vilkaisemassa arvosteluja Goole Playssä.

  
  • Jäi vielä sanomatta/kirjoittamatta, että pari vuotta on jo mennyt ensimmäisestä tilauksesta.

      
  • Puhumattakaan näistä verkkosivuista. Aivan ala-arvoista kuraa. Mistähän tämänkin toteutus on hankittu? Todennäköisesti jostain isosta pajasta, nyrkkipaja olisi todennäköisesti tehnyt kymmenen kertaa toimivammat sivut kymmenesosalla hinnasta.

      1
  • muokattu 09.04.2021 20:21

    Nyt on kyllä vika siellä, nämä toimii kuin ihan mukavasti

      
  • muokattu 13.08.2021 18:55

    @Jussi Aleksi kirjoitti:
    Puhumattakaan näistä verkkosivuista. Aivan ala-arvoista kuraa. Mistähän tämänkin toteutus on hankittu? Todennäköisesti jostain isosta pajasta, nyrkkipaja olisi todennäköisesti tehnyt kymmenen kertaa toimivammat sivut kymmenesosalla hinnasta.

    1. Kuka verkkouudistuksen tekee?

    ⬛ Toimitus vastaa kaikesta, mutta toimitus ei itse tee kaikkea. Meillä on teknisinä kumppaneina kaksi ensiluokkaista it-yritystä, Aste Helsinki ja Vincit.

    Nykyinen verkkopalvelu on rakennettu vanhalle WordPress-alustalle. WordPress on maailman yleisin verkkosivustojen pohjaohjelmisto. Siinä on omat rajoitteensa, mutta edut ovat niitä suuremmat. Siksi WordPress säilyy, mutta versio vaihtuu uuteen.

    https://tekniikanmaailma.fi/verkkomme-uudistuu-7-kysymysta-ja-vastausta/

      
  • Mikäköhän siinä on, että nämä sivut latautuvat tuskallisen hitaasti ja monesti jää osa jutusta latautumatta. Uusimpana iloisena kokemuksena tilaajille tarkoitettu sähkö megane juttu aukeaa vain yhden kuvan ja tekstin pätkän verran. Ei auta vaikka sivua päivittää tai palaa takaisin ja yrittää ladata uudestaan. Toisinaan on mielenkiinto johinkin tarinoihin ollut tarpeeksi suuri, että sitä on yrittänyt ladata muutaman muun luetun jutun jälkeen uudestaan jolloin se saattaa satunnaisesti avautua oikein. Mutta kyllä nämä sivut on aikamoista kuraa. Aivan sama kuinka ensiluokkaiset kumppanit teillä on näitä mukana puuhastelemassa.

      
  • Verkkopalvelu on vaikeaselkoinen, jos paperilehden viikon hitit verkossa "mainoksessa" on kiinnostava juttu jonka haluaisin katsoa/lukea on sen löytäminen välillä vaikeaa. Esim nron 20/-21 pirullinen helikopteriaivopähkinä jäi lukematta kun en sitä löytänyt. Osa selittyy huonohkolla tietotekniikan ymmärrykselläni mutta ei kaikki. Suhteellisen vaikeaselkoiset sivut kaikenkaikkiaan...ei hyvä.

      1
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit