BakuBaku

0 kommenttia

No niin on elämä #&%£$!* että pakettiauto pitäs hommaa. Finanssipuoli antais saumat johonki -03 tyyliin Primastar/Vivaro/Trafic kapistukseen.
MUTTA: Jotain tietoa olis hyvä saada kun en niistä oikeen mitään tiedä.

Lähdetään vaikka siitä että minkäs konsernin tekeleitä noi niinkun ovat? Ulkosesti samannäkösiä 1.9tiisseleitä, paitsi että renault trafic-merkkisenä näyttäs olevan tarjolla jollain isommallakin koneella.

Kantavuudet,painot ym ei nyt oikeestaan vaikuta kun ihan vaan normi dailydriver siitä tulis eli satunnaisesti jotain hyllyä ja laatikkoo tarvis saada liikuteltua. Kevyttä menoa siis. Kerran pikkulenkin ajoin Nissan-nimisellä ja iha ok vehje oli.

Vaihteita löytyy joissain 5, joissain 6 kappaletta, mikäs niiden erojen taustalla on. Joku mallijuttu vai...?

Tekeeks yleisesti ottaen mitää? En odota mitään Hiace-tyylistä ikiliikkujaa mutta että onko toimintavarmuus lähempänä Ranskaa vai Japania? (Japani=toimii suht varmasti, Ranska=toimii jos sattuu lauma Jumalia olemaan suosiollisia)

Ja tietty kaikki muukin tieto ko. peltikipoista olis tervetullutta.

Kaiffalla se Nissanin merkillä varustettu oli ja toki nyt jotain laakeria ja niveltä siihe sadantonnin jälkee vaihdettii mutta ei nyt mitään sellaista ollu mihin pappia olis kutsuttu. Sillä oli Renault Laguna ennen ja jos joku muistaa Poltergeist-elokuvan niin jos valmistumisvuodet olis päinvatoin, väittäisin sen filmin pohjautuvan Renault Lagunaan.

Mutta se siitä. Kunhan nyt kyselen kun täällä kaikenlaista autotietäjää lienee.

Kiitokset!

  
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit