Vielä mersuun liittyvää asiaa

4 kommenttia

Moi!
Kiitos vastanneille. Voisitteko vielä kertoa, mistä lehdestä
löytyisi kyseisen mallin koeajo tai muuta kullanarvoista tietoa?
KIITOS JO ETUKÄTEEN

  
  • Lainaus:
    28.10.2004 klo 10:56 kalaranta kirjoitti
    Moi!
    Kiitos vastanneille. Voisitteko vielä kertoa, mistä lehdestä
    löytyisi kyseisen mallin koeajo tai muuta kullanarvoista tietoa?
    KIITOS JO ETUKÄTEEN

    Terve! No hyvä jos oli apua. Nyt ihan ulkoa en muista mutta mutta ainakin 2000 ilmestyneessä Tekniikan Maailmassa on autojen vikalistat, siellä oli E-mersunkin viat.
    Juuri tuon mallin koeajoa en tiedä... mahtaako edes ollutkaan Tekniikan Maailmassa. Mutta E-mersua on ollut eri koneilla testeissä mm. Tekniikan Maailmassa jossa se päihitti muistaakseni Saabin, A6:n ja 166:n.
    Kunnon vastausta en pysty suoraan antamaan että missä lehdessä mutta voin etsiä sitten kun olen kotona E-mersun koeajoa tai yms. :smile:

      
  • kyllä jossain tekniikan maailmassa oli mersun E sarjan koe ajo.En muista mikä vuosi/numero mutta uusi korimalli siinä oli.

      
  • Juuri tuolla koneella ei ole mielestäni ole ollut koeajossa, ihan varma ei ole. Voit hakea Tekniikan Maailman arkistosta jos ei muuten löydy. Isoissa TM luetteloissa (missä on kaikki tekniset tiedot ja kaikki autot, joka ilmestyy kerran vuodessa yleensä nro18). Sieltä löytyy vähän taustatietoa autoista ja jossain tapauksessa plussat ja miinukset. Sekä erittäin tarkat tekniset tiedot.

      
  • Tekniikan Maailmat 2/1997 ja 3/1997, noista kai pitäisi jotain löytyä...

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit