Vuoden 1990 Vectran vaihto uudempaan - Opel vai Peugeot?

37 kommenttia
2»
 • C Vectrassa oli minun näkemykseni mukaan ominaisuuksissa sanomista eikä kestävyydessä.

    
 • Kannattaa muistaa että Opel oli merkkinä paras eurooppalainen AB:n tutkimuksessa. http://www.hs.fi/autot/artikkeli/Automerkkien+saamat+arvosanat/1135240410076

    
 • Tutkimusten mukaanhan nykyhetken opel on noussut selvästi näissä listauksissa.  Ehkä siis C-vectran alkutaipaleen yksilöissä oli lastentauteja, ja taso sitten parantunut.

    
 • En väitä pulmuseksi, mutta ohitat täysin luotettavuustutkimukset ja unohdat että C-vectraa ei ole myyty suomessa kovinkaan paljoa. Sehän tarkoittaa nimenomaan sitä, että tyytyväisyystutkimuksiin vastaavat paljon enemmälti muiden opeleiden omistajat.  Sen sijaan luotettavuustutkimus kertoo faktatietoa yhdestä mallista halutulla aika välillä, eikä ainoastaan keskiarvoa koko merkin koko tuotannosta joka tänne on eksynyt.  Vastaukseni luotettavuuskysymyksiin aiemmin oli näitä roskaväitteitä ja höpötyksiä vastaan joissa sanotaan: "Osta japsi ja unohda autohuolet". En yritä putsata Vectraa täysin viattomaksi tai yritä tehdä siitä erityisen luotettavaa kuvaa, mutta täällä alettiin mustamaalata ihan tyhjästä, kuulopuheista jne. Kyllä uskaltaisin lyödä vetoa siitä, että Subarultakin on joskus lipsahtanut tehtaalta ulos malli, jossa on uudehkona 2-viikon kokeiluaikana esiintynyt monenkin laista oireilua, mutta en sen pohjalta menisi todellakaan manaamaan koko kyseisen mallin tuotanota epäluotettavaksi.

    
 • "C Vectra on käsittääkseni menestynyt ihan hyvin vikatilastoissa, jopa keskimääräistä paremmin. Siksi en tätä mustamaalausta vioista ymmärrä"  Onkos Vekkuli menestynyt hyvin vikatilastossa vai viattomuustilastossa? :warning:

    
 • Joku mainitsi Maksalaattikko 6:sen älä ihmeessä osta ruostetta löytyy parin vuoden vanhoissa autoissa.

  Opelin ennemmin ainakin ruosteen puolesta.

  Pakko mainita tähän myös uudehkoja toyota variksia korjaillaan pohjasta ruosteesta :grin:

    
 • Variksia on tosiaan kutsuttu ilmaisiin takuukorjauksiin, liittyy jotenkin lattiamaton kastumiseen? :snotty:

  Opeli ei tosiaan "häviä" ruosteessa Masalle! :snotty:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit