Renault Megane -99/-00

5 kommenttia

Olen harkitsemassa käytetyn farmarin osto, ja TM:n testissäkin voiton vieneen Renault Meganen farkkumalli tuntuu kiinnostavalta. Vuosimallien -99 ja -00 1.6 litran mallien toimimisesta/toimimattomuudesta ja etenkin kulutuksesta olisin kiinnostunut kuulemaan.

Onko kaupunkikulutus todellakin tuo 6,9 litraa, jonka TM sai tulokseksi vertailussaan vuonna -99? Mitkä ovat yleisimpiä vikoja?

  
  • Eikö tällä sivustolla liiku ketään Meganen omistajia tai muuten siitä kokemuksia omaavia?

      
  • Lainaus:
    27.05.2005 klo 15:01 Timo Kerminen kirjoitti
    Onko kaupunkikulutus todellakin tuo 6,9 litraa, jonka TM sai tulokseksi vertailussaan vuonna -99?


    Megane II Break (1.6 koneella) kuluttaa sekalaisessa ajossa himpun alle 7,5 litraa. Tuntuisi ihmeelliseltä, että vanhempi olisi pihimpi, muttei sekään kait mahdottomuus ole.

      
  • Käväise relluautoilijoiden palstalla:

    www.dlc.fi/~renault


    Polttoaineen kulutuksen osalta edelliskoppainen Megane oli aika tavalla taloudellinen auto ja ei olisi mikään ihme, jos se hakkaisi uuden mallin.

      
  • Sen verran tarkennettakoon, etten omallani ole ajanut kuin juuri 5tkm. Suomi24:n palstalta löytyi kokemuksia enemmän ajettujen Megane II:n kulutuksesta, joka näyttää olevan melko pientä. Ei tuollainen alle seiskan kaupunkikulutus siis taida olla mikään mahdottomuus.

      
  • Kiitokset "jalkkikselle" linkistä, ja Luu5:lle tiedoista. Saattaa olla polttoaineen kulutus kasvanut uudemmassa Meganessa lisääntyneen massan myötä.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit