Volvo V70 puhallin

5 kommenttia

Tänään kevään ensimmäisinä kuumina päivinä tapahtui ainakin minulle uusi ja outo asia. Lyhyen ajon jälkeen pysäköin auton ja hetken kuluttua (15 min.) kun palasin autolle huomasin että moottorin tuuletin hurisee ja sisään mennessäni huomasin että myös sisäpuhaltimet olivat käynnissä ja sisälle puhalsi viileää ilmaa. Onkos tämä normaalia? Voiko ilmastointi vaikuttaa asiaan? Ainakaan en ole aiemmin huomannut näin tapahtuvan.

  
 • Moottorin tuuletin voi pyöriä vielä koneen sammuttamisen jälkeen, mutta lämmityslaitteen moottorin käynti on tyyppivika V 70:ssä. Uudelleen ohjelmoinnilla korjautuu!

    
 • Joo moottorin tuuletin on selvä homma mutta sisätuulettimen vika on aika ilkeän tuntuinen juttu. Onko tietoa että loppuuko tuulettimen (sisä) hurina itsetään vai vasta kun akku hyytyy?

  Kiitos vastaksesta.

    
 • Muistaakseni kyseessä on ominaisuus, jostain olen sitä lukenut, että Volvo puhaltaisi ilmastoinnin höyrystimelle jonkun minuutin ilmaa eli kuivattaisi kennoston tämä tapahtuu jonkin aikaa sammutuksen jälkeen. Tällä vähennetään höyrystimen pinnalla syntyvää hometta ja muuta rihmastoa.

  j.h

    
 • jep kyllä se sisäpuhaltimen toiminta on ihan ok eli kun on lämminilma ja ilmastointi kerää kosteutta lauhdutin kennolle niin sisäpuhallin kuivaa sen jottei kuulemma pöpöt ala kasvaa kennossa. varmistin asian huollosta viime kesänä kun ihmettelin ku noin 10 min parkkeerauksen jälkeen sisäpuhallin käynnistyi itsekseen.

    
 • Kiitos vastauksista. Hyvä ettei ole syytä huoleen. Eikä asia olekaan ongelma vaan ominaisuus.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit