NOKIA 04

12 kommenttia

Talvi vielä kaukana, mutta tuli mieleen kysyä muilta onko ollut ongelmia nokian 04 nastojen pysyvyyden kanssa. Renkaat ei muuten paljon uuttaa häpeä, mutta nastat lähteneet karkuun. Autona on MB 200 cdi. :cry:

  
 • Paljonko tuli talvessa kilometrejä?

    
 • Keskustelin viime keväänä aiheesta Vianorin myyjän kanssa ja hänen mukaansa nastojen irtoamisongelmia oli nimenomaan tietyissä rengaserissä. Käsitykseni mukaan renkaita on tästä syystä vaihdettu takuuna uusiin. Kannattaa kysyä lisätietoja rengasliikkeestä.

    
 • Renkailla ajeltu n 15 tkm. Täytyy kokeilla mitä mieltä nokian renkailla asiasta ollaan.

    
 • Itselläni oli viime talven Nokian 4 ja ajoin n.18 000 km. Yhtään nastaa ei irronnut. Sensijaan työkaverilla, joka ajoi korkeintaan 5000km, puuttui keväällä n. 25% nastoista. Kyse oli selvästikkin jostain valmistus viasta

    
 • Toivottavasti ovat korjanneet vian tulevaksi talveksi, koska meinasin ostaa ko. nakit autooni. Onko renkailla ylipäänsä jonkinmoinen takuu?

    
 • Kyllä on, yleensä takuu on 12 kuukautta ja kattaa valmistusvirheet. Eli jos itse sudittelet kumit silestoneiksi niin omasta pussista luonnollisesti menee...

    
 • Ajoin viimetalven kyseisillä renkailla ja ovat melko uuden veroiset. Kilometrejä en ole kattonut mutta kait noita muutamatuhat tuli rullattua. Joten ei ainakaan valittamista ja uuteen autoon tulee saman merkkiset.

    
 • Mitäs Hakkapeliitta4:sten omistajat ovat olleet mieltä rengasmelusta? Uusia talvirenkaita pitäisi ainakin pari kappaletta ostaa, sillä nastat lähti kakkosista viime talvena kävelemään aika lahjakkaasti... Eturenkaissa ei ole enää yhtään nastaa, vaan kakki on joko irronneet tai katkenneet, takana taas nastat on enimmäkseen paikallaan...

    
 • Itselläni lähti eturenkaista kymmenkunta nastaa 10t ajolla ja takarenkaasta yksi. Nokian vaihtoi eturenkaat takuuseen, mutta veloitti 25,- kuluneisuudesta.

  T:JP

    
 • Jep, Nokian nelosissahan oli nastaongelmaa ja kyllä tehdas on hoitanut reklamaatiot hienosti... Ja tosihan on, että uudet nastarenkaat kannattaa ajaa ns. sisään, eli suorittaa nastojen sisäänajo hiukan ennen lumia/liukkaita n.500 km... Jos näin toimit, niin seuraavana keväänä nastan ulkonemat kaikki ok! Meissähän Suomalaisissa se paha vika, että kaikki jää viime tippaan, kuten nastarenkaiden vaihto...Siis laita uudet piikkipyörät alle ennenkuin lumi tulee! :smile:

    
 • No itse laitoin nastat alle juuri aivan liian aikaisin. Sitten sai useamman viikon ajella kuivalla tiellä ja siinäkös ne nastat sitten lähtivätkin. Omassa tapauksessa kyse oli jo ns. vanhoista renkaista- jotka ei sisäänajoa edes kaipaa...

    
 • Meillä meni kanssa toisesta autosta keskimäärin 82,5 nastaa poikki renkaista. Soitin nokian renkaille ja ne pyysi tuomaan renkaat tutkittavaksi vianoriin.. Nastat eivät siis irronneet vaan menivat poikki. Kotikonsten poikkinaisen nastan voi todeta esim tökkäämällä piikillä nastan reikään ja jos siellä kolahtaa, niin kantahan se siellä..

  Reklamaatioiden käsittely sujui kohtalaisen hyvin nokian renkailta..

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit