Irroitettavan vetokoukun suojakotelon irroitus

2 kommenttia

Kuinka Skoda Roomster 08 irroitettavan vetokoukun suojalevy irroitettaan puskurista: raa'alla voimalla repäisten vai löytyykö siitä kenties joku piilolukkomekanismi, joka tulee osata avata?Manuaali pyytää avaamaan luukun 'avauspinnillä' luukun yläreunassa sijaitsevasta aukosta. Tälläistä aukkoa, saatikka 'pinnin' menevää rakoa ei ainakaan yläreunasta löydy. Alareunasta saa toki otteen, josta voi tarvittaessa repäistä. Jätin vielä toistaiseksi repäisemättä, ettei vaan jäisi 'ylimääräisiä' osia käteen.. :grin:BTW: Enpä olisi uskonut, että tallaista joskus tänne fooruumiin tulisin laittaneeksi, mutta maailma muuttuu, minä näköjään alan tulla vanhaksi!!

  
  • Jos Rumanterissa on samanlainen peräaukko kuin Faabiassa niin siinä läpän yläreunassa pitäisi olla kapea (3mm) ja noin parisenttiä leveä kolo viilattuna.

    Kokeilepa työntää pöytäveitsen kärki rakoon luukun yläreunasta ja väännä sitä luukkua ulospäin. Pitäisi irrota kohtuu helposti. Siinä yläreunassa on kaksi pientä kynttä molemmilla sivuilla ainakin, muistaakseni. Viilaa sitten puuttuva rakonen.

      
  • Kiitokset vastauksesta!    Tämä olikin jotain aivan muuta, kuin ohjekirjoissa! Lähempi tarkastelu osoitti, että ko. luukun alareunassa on kaksi muovista torx-lukkoruuvia, jotka auton työkaluvalikoimaan kuuluvalla avaimella tulee avata. Ko. ruuvit olivat sen verran hankalassa katselukulmassa, ettei niitä meinannut havaita torx-lukkoruuveiksi.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit