Skoda Superb II - softaongelmaa?

7 kommenttia

Muilta Skoda Superb II:n käyttäjiltä olisi kiva kuulla onko ollut vastaavia kokemuksia.- Välillä kun rattisäätimestä koitan nostaa voluumia, ääni hyppääkin alaspäin lähes nollaan.- Ratissa oikealla puolella oleva "ympyrä-painike", joka periaattessa pitäisi olla Source -painike, ei toimi lainkaan. Paremmassa Elegance -varustelussahan tämä nappi on puhelimelle varattu, mutta omassani se ei toimi lainkaan. Auto kävi jo viikon jälkee tämän takia autosähkärillä, ja totesivat että itse nappi toimii, mutta soitin ei siihen reagoi. Uusi softa kuulemma tulee viikolla 21-22, joka EHKÄ korjaa ongelman.- Ilmastoinnin "pop-upit" ovat hävinneet muutaman kerran kokonaan Bolero -soittimen näytöltä. Eli näyttöön pitäisi tulla infoa kun esim. takalasin lämppäri kytkeytyy pois päältä tai vaihdan lämpötilaa. Tähän ei auta muu kuin tehdasasetusten palautus koko laitteeseen.Onko muilla ollut vastaavia ongelmia? Tällaisissa asioissa olen aika perfektionisti, eli haluan että kaikki toimii. Ja sapettaa että joudun odottamaan 20 viikkoa korjausta - ja sekään ei välttämättä auta.Muuten tyytyväinen autoon!

---
Petri Johansson
  
 • No eipä oo juuri mitään ollut. Ainut harvakseltaan esiintyvä ongelma on, että takaluukku ei aina aukea auton käydessä tyhjäkäyntiä. Eli ei siis vapauta siitä keskellä olevasta painikkeesta lukitusta. Oikeasta reunasta kun painaa, niin jarruvalo kyllä vilkkuu, mutta ei siitä huolimatta aukea. Sitten kun ottaa avaimet pois virtalukosta, aukeaa ja vika esiintyy ehkä n. viikon välein. :confused:

    
 • Jostain syystä oli eräs Superb taksi tien reunassa konepelti pystyssä.

  Näkee uudehkon Mercedes autonkin joskus simahtaneena.

  Usein tapaukset ovat huollon laiminlyönneistä johtuvia.

  Samasta syystä katsastustilastoja ei voi pitää luotettavina auton hyvyysmittareina.

    
 • Ammattilainen:

  No eipä oo juuri mitään ollut. Ainut harvakseltaan esiintyvä ongelma on, että takaluukku ei aina aukea auton käydessä tyhjäkäyntiä. Eli ei siis vapauta siitä keskellä olevasta painikkeesta lukitusta. Oikeasta reunasta kun painaa, niin jarruvalo kyllä vilkkuu, mutta ei siitä huolimatta aukea. Sitten kun ottaa avaimet pois virtalukosta, aukeaa ja vika esiintyy ehkä n. viikon välein. :confused:
  Noniin, ehdin jo haukkua tyttökaverin kun ei saanu takaluukkua auki. Sammutin auton ja menin avaamaan, mutta se oliki sitten oikeesti "ominaisuus" :grin:

  ---
  Petri Johansson
    
 • Hommahan menee niin, että se keskikahva poistuu käytöstä auton nopeuden ylittäessä muistaakseni 5 km/h, mutta pitäisi tulla takaisin käyttöön kun ovi avataan. Aina se ei vaan toimi....mutta toki jos oven aukaistessa samalla painaisee sitä kuskin oven keskuslukituksen anppia, aukeaa luukku varmasti. :tongue:

    
 • Yksi asia vielä tuli mieleen:

  - Eikös tässä uudessa Skodan lippulaivassa pitäisi peilit suuntautua automaattisesti alaspäin kun laittaa pakin päälle? Onko se jossain asetuksissa?

  ---
  Petri Johansson
    
 • Vinkki MoonMan/ Petri Johanssonille. Käypä sivustolla ultimatevw.com, siellä on kokemusperäistä tietoa ja vinkkejä kaikille VAG-konsernin autoilla ajaville.Myöskin uudesta Superb

  II:sta on siellä oma sivustonsa.

    
 • MoonMan:

  Yksi asia vielä tuli mieleen:
  - Eikös tässä uudessa Skodan lippulaivassa pitäisi peilit suuntautua automaattisesti alaspäin kun laittaa pakin päälle? Onko se jossain asetuksissa?
  Se on juuri noin, mutta asetukset täytyy olla oikein, ja muistaakseni se tallennetaan samalla kuin ne penkin säädöt. En kylläkään muista miten....löytyy manuaalista.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit