Kesä tulossa - mitkä renkaat alle?

9 kommenttia

Kevät tulossa, lumet alkavat sulamaa ja jo kohta on aika vaihtaa kesärenkaat alle. Enää täytyisi löytää 15-tuumaiset, hyvät ja halvat renkaat alle. Nopeasti heitettynä mieleeni tulee esim. testivoittaja VREDESTEIN HI-TRAC. Mitä muita renkaita lähtisitte suosittelemaan??? Kohteena olisi suunnilleen samaan hintaluokkaan kuuluvat renkaat...

  
  • Kitkat on kesällä hyvät! :smile:

      
  • Kuten TM- jutussa kerrottiin niin Vredsteinilla ei liene maahantuojaa.
    On mielenkiintoista verrata TM;n ja Kuluttaja-lehden testejä , jossa voittaja oli Bridgestone ja sama rengas ( tosin eri kokoinen) oli TM:ssä 5 . Vredstein oli Kuluttajassa vasta sijalla 9 ja Nokia 2 Testi oli tehty varmaankin Saksassa ja autona oli Polo

      
  • Noita Vredesteineja näytti olevan www.rengas-online.com:ssa 15 tuumaisina hintaan 63,20 euroa, kotiin toimitettuna.

    Ei mikään mainos mutta sanoisin että kohtuullinen hinta-laatusuhde. Ihme ettei ole virallista maahantuontia.

      
  • Onko kellään faktaa rengasmerkistä Tyfoon??? Hinta tuntuis olevan kohdallaan, mutta en ole löytänyt mistään vertailusta moisia renkaita.

      
  • Mielestäni Marangonin renkaissa on hyvä hinta/laatu-suhde. Omassa autossani on Marangonit koossa 225/45 17". Ne ovat hiljaiset ja kulutuskestävyyskin on kohdallaan.

    Tilasin kakkosautoomme Marangonit koossa 195/50 15" ja vanteiksi Alession Girot yhteishintaan noin 600 euroa. Saan tarkan hinnan kunhan kamuni tulee reissusta.

    Mietin tohon kakkosautoon myös alustasarjaa, sillä pelkkien madallusjousien vaihtaminen vanhaan autoon ei liene järkevää, vaan parempi uusia myös heilahtelunvaimentimet samalla kertaa. Valintana ehkä Eibach, sillä vanhassa autossani heidän Pro Kit-jousensa (-30 mm) toimivat paremmin kuin vakiojouset, matkustusmukavuus mukaanluettuna.

      
  • Täältä myös JAA-ääni Marangonille.

      
  • Minä ostan vain Misukoita kun ovat parhaat ja lisäksi edulliset! :sunglasses:

      
  • Itsekin luotan micheliniin. X-ice northit kesänakkeina. Onko kukaan kuullu väitteitä et misukat kuluis muita renkaita nopeemmin?

      
  • Ei normaaliajossa kulu muita nopeammin, oikeastaan päinvastoin! :sunglasses:

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit