Ja taas meitä jymäytettiin...

6 kommenttia

Viimeisessä (Nr 7/2008)tehtiin taas kerran "nollatutkimus" ihmeaineista ja hilavitkuttimista,joilla meitä yritetään kusta silmään.

Ihan paikallaan sinänsä ja ilmeisellä asiantuntemuksella toteutettu juttu.

Saas nähdä kuka jos kukaan innolla ryhtyy puolustamaan testattuja tuotteita.Kaippa niitä joku ostaa??

Vuosien takaa tutut mangneetit on joku kaivanut taas esille ja rajulla hinnalla yritetään luoda kuvaa laatutuotteesta (kallishan ei voi olla huono,eihän??).Olisi kiinnostavaa tietää,edes suunnilleen,miten paljon erilaisilla mangneettihömpötyksillä ihmisiltä rahaa huijataan.

Pari pikkujuttua on testistä jäänyt kaivelemaan;Miksi ei testattu myös RVS öljyn lisäainetta?? Samoin olisi voitu Pulse Kinkin testin yhteydessä vähän tarkastella,miten sähköjärjestelmään syötetyt pulssit vaikuttavat (vaurioittavat?)erilaisia lisälaitteita,esim kännykkää ym latauksessa olevia laitteita

  
 • Se minua ihmetyttää, eikö ko. tuotteiden myynnille ole mitään esteitä. Jos markkinointi ja jopa pakkauksen teksti on ristiriidassa mitattujen vaikutusten kanssa, eikö tavaraa saa kaupan hyllyiltä pois?  TM:n testistä ei ole valittamista. Ei kaikkea ja kaikkia voi testata kerralla. Tosin testissä olisi voinut käyttää vanhempaakin autoa. Vai jarruttaisiko se autokannan uusiutumista, jos hyötyjä alkaisikin ilmetä?

    
 • Ja se legendaarisin kaikista uupui, eli Motor Up !! En tosin tiedä onko sitä enää markkinoillakaan, mutta kukapa voisi unohtaa ne legendaariset telkkarimainokset, kun edes öljyä ei tarvita, kunhan kone on käsitelty Motor Upilla.....  :lol:

    
 • Öljyä ei tosiaan tarvita koska vesi on parempi voitelija mutta puhdistus on liian kallista! :xmas:

    
 • Joopa joo!Tässä takavuosina kun elektroniset kellot oli vielä uusia ja kalliita,myi joku etevä liikemies postimyynnissä Ruotsissa ja Norjassa,ehkä Suomessakin,"kelloja" johon oli maalattu viisarit.Kauppa kävi kuin häkää kun hinta oli noin 150SEK aikaan jolloin Timexitkin makso pari sataa. Norjassa ei petoksesta edes nostettu syytettä kun kello näytti oikein pari kertaa vuorokaudessa!!!!

  Petoksesta kaveria yritettiin syyttää Ruotsissakin,mutta ei häntä saatu ajoissa kiinni,jos en väärin muista.Ja kun kaveri muutti Norjaan ja jatkoi kellomyyntiä sieltä oli olo turvattu;Norjan poliisi ei välittänyt puuttua asiaan kun toiminta oli siellä laillista ja pienimuotoista.Petoshan oli vain sen 150SEK per nenä.eikä kaikilla luonto antanut periksi tunnustaa tyhmyyttään.

  Oli se helppoo ennenvanhaan

    
 • Eiköhän itse kukin tajua, että jos joku ihmeaine olisi keksitty, niin joku suurempi valmistaja olisi ostanut sen pois kuleksimasta markkinoilta...ei niitä missään ostos-tv:ssä myytäisi. Nämä kuuluu ihan samaan sarjaan kuin ihmepuhdistusaineet ja pilleri, jota nieleskelemällä ja sohvalla makaamalla laihdut 50 kiloa kuukaudessa....tai vaikka Win Capita.  :lol:

    
 • Ammattilainen:

  Ja se legendaarisin kaikista uupui, eli Motor Up !! En tosin tiedä onko sitä enää markkinoillakaan, mutta kukapa voisi unohtaa ne legendaariset telkkarimainokset, kun edes öljyä ei tarvita, kunhan kone on käsitelty Motor Upilla.....

  :lol:
  Kaikkein paras tässä mainoksessa oli se tyyppi siinä ralliautossa, joka kertoi jonkun uskomattoman tarinan siitä kuinka moottori oli paskana, mutta pelkkä Motor up vei eteenpäin. Ja se, kun se jätkä vilkuilee teleprompteria joka toinen sekuntti ja jäätää sanoissa.    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit