Sähköautolla neljässä sekunnissa nollasta sataan!

5 kommenttia

Näyttäisi, että Tesla Roadster Electric tulee määrittelemään yleisen käsityksen sähköautosta täydellisen uusiksi!

http://www.hilavitkutin.com/2006/08/18/videota-s%ef%bf%bdhk%ef%bf%bdauto-teslasta/

[tutkailija muokkasi tätä viestiä 29.10.2006 klo 16:59]
  
 • Vaikutti enemmän lelulta kuin autolta! :sunglasses:

    
 • "Vaikutti enemmän lelulta kuin autolta!"

  Mitäs ne Ferrari ja Porshce sitten on? :innocent:

    
 • Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger istui Tesla Roadsterin kyydissä. Mistään lelusta ei todellakaan ole kyse. Osavaltion talous on suurempi kuin Suomen kansantalous ja Kalifornia on edelläkävijä USA:n pyrkimyksissä pienentää erityisesti liikenteen saastepäästöjä. Tesla Motors suunnittelee valmistavansa tulevaisuudessa sähköautoja massamarkkinoille, meille tavallisille kuolevaisille, joille auto on pääasiassa kulkuväline paikasta toiseen.

  Toivottavasti tämä Silicon Valleyn uusi tuotanto menestyy: onhan huomattavasti järkevämpää, että auton liikuttamiseen tarvittava energia tuotetaan muutamassa paikassa keskitetysti kuin tämä nykyinen käytäntö, että joka auton nokalla puhkuu oma voimalaitos.

  P.S. Videoleikkeessä mainittu Zero-Emission sportscar (Vehicle) eli ZEV, on Kalifornian osavaltion pakokaasusäädösten mukaisesti ajon aikana päästötön auto; esim. akkusähköauto, jolloin päästöt ovat sähkön tuotannon keskimääräiset päästöt tai polttokennosähköauto, jolloin päästöt ovat vedyn tuotannossa syntyneet päästöt.

    
 • Jos tulee "vakioauto" niin hyvä ja varmasti kilpailukykyinen vaihtoehto nykyisille "ekoautoille"! :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit