graffiti pois autosta

4 kommenttia

Joku ihana äidin pikku mussukka iski ja nyt on auton ovessa nätti spraymaali/tussi taideteos. Kyllä on varmaan tekijä ylpeä itsestään.Millä onnistuu graffitin poistaminen auton maalipinnasta? Vai meneekö uudelleen maalaamiseksi?  
 • Jos on hyvä vaha alla ,poisto voi onnistua vahanpoistoaineella.Myös "rubber" eli hiontavahan varovainen käyttö voi olla tarpeen tai sitten maalarille.Paksuin töhrintä on otettava ensin esim rasvanpoistoaineella tai tinnerillä,mutta sen niiden,varsinkin tinnerin, kanssa on oltava tarkkana.Samalla rätillä ei pyyhitä kuin kerran.Molemmat vie myös suurimman osan vahoista joten on oltava varovainen.Joa on uusi auto kannattaa ottaa ilkivalta lisävakuutus ,täällä (Ruotsissa) se sisältyy täysvakuutukseeni.

    
 • Tärpätillä aloitin ja sitten korrekin cleaner vahalla jatkoin. Tuherrukset lähti kaikki pois eikä maalipintakaan näyttänyt kärsineen.  Hukkaan meni yö-maalarin hommat

    
 • Hyvä että lähti! :smile:

  Tärpätti on hyvä ja halpa aine myös putsaukseen, sitä minäkin yleensä aluksi kokeilen, jos ei lähde niin sitten vasta "kovempia myrkkyjä"!

    
 • Tällaiset "pikku mussukat" pitäisi ehdottomasti saada kiinni ja rankaista niitä kovimman mukaan... Sanoohan sen nyt prkl* järkikin, että toisen oma on jätettävä rauhaan ja sillä hyvä.

  Itseäni v*tuttaa lisäksi nämä P-paikkojen autojensa ovienaukojat, jotka ilmeisesti tarvitsevat koko parkkipaikan oviensa avaamiseen - muuten on toisten autot kyllä vaarassa kolhiintua.

  Suomessa kun nämä autot ovat sen verran arvokkaita, ettei niitä huvikseen anna ulkopuolisten tyhmyyden runneltavaksi... Ei olla esim. Ranskassa, jossa kolhutonta uutta autoa ei ole.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit