Surkea uusi design - A4 facelift

8 kommenttia

http://www.automotorundsport.de/d/67364

Sumuvalot on kuin vanhasta Hyundai Sonatasta. Kokonaisuutena vähintäin omituisia väkipakolla tehtyjä muutoksia. Todellista hölmöläisten hommaa pilata selvälinjainen muotoilu japsityylisillä himmeleillä.

Bemarille tuo nyt selvää kilpailuetua uuden 3:n kutakuinkin siedettävä muotoilu etenkin verrattuna tähän todelliseen floppiin. Myös C-sarjan kevyt uudistus on ihan onnistuneen tuntuinen, kun siinä ei menty sortumaan omituisuuksiin.

  
 • Kieltämättä on Audi saanut vähän kaukoitämäisiä piirteitä jäykkään teutooniseen olemukseensa. Eihän siinä mitään, jotain pitää yrittää kiristyvässä kilpailussa...

  Mutta huvittavaa tässä Audin hyundaistumisessa on se, että Hyundai puolestaan taas audistuu, vai mitäpä sanotte tästä uudesta Sonatasta, joka saa ensi-iltansa Pariisin autonäyttelyssä?

  Minusta ainakin alimmasta kuvasta tulee hyvinkin audimaisuus mieleen...

  http://worldwide.hyundai-motor.com/intro/news/index2.html

    
 • EI tota autoa mitenkään oo pilattu vaikka en tykkääkää siitä uudesta maskista. Perään tulee mukavasti lisää dynaamisuutta. Moottori valikoima uudistuu myös. Auto on sedanina paljon Avanttia, jonka näin ensimmäisen kerran keväällä AutoBildissä nätimpi mutta niinhän se on että Coupe on cabriota nätimpi ja Sedan Wagonia

    
 • Ihan OK-näköinen auto, kaverini mielestä Facelift ei ollut tarpeeksi suuri. Minun mielestäni liian suuri. :confused:

    
 • Minä kyllä osaan pitää tuosta Audin uudesta keulasta. Nyt se ei ole niin tavanomainen kuin ennen ja jo kaukaa on helppo tunnistaa Audi. Mielestäni aika tyylikäs kokonaisuus, vaikkei missään nimessä maailman kaunein auto.

    
 • Eikö kukaan näe perästä pilkottavaa Honda Accordia?? :wink:

    
 • Mielestäni, se entinen oli machotyylinen, nykyinen urheilullinen. Kumpi on sitten parempi, nykyinen vai entinen?

    
 • Kavin sita uutta katsomassa ja kylla se on hyvan nakoinen. Ainoa aisa mika hairitsee on se traktorilta kuulostava 2.o TDi joka muuten moottorina on erinomainen.Erityisesti kylmana se kuulostaa aika lailla ei Audimaiselta !!

    
 • A4=A6 ulkonäössä ainakin

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit