Ford Mondeon ovet?

8 kommenttia

Pitääkö huhu paikkansa, että uusikorisia Mondeoita olisi kutsuttu takaisin - ovien maalaukseen/vaihtoon?

  
 • Joo, ainakin kaverin 2002 Mondeossa on tuota vikaa. Eli sama kittisaumojen ongelma kuin Focuksissa, ainoa korjaus on vaihtaa koko ovi...

    
 • Pitää paikkansa. Erään sukulaismiehen -02 Mondeo on parasta aikaa telakalla ovienvaihdossa.

    
 • Kyllä, paitsi että Ford ei ole kutsunut autoja tarkastukseen vaan on antanut asiakkaan "löytää" ne ruosteet.

  Esimerkiksi oma vm. -02 Mondeoni oli viime kesänä kolmeen eri otteeseen ovikorjauksessa yhteensä 27 vuorokautta!!! Sijaisauto oli käytössämme kahden vuorokauden ajan!


  Jotenkin tuli sellainen olo, että Fordilla ei ole tuo jälkimarkkinointi hanskassa...

    
 • Omasta vm 2002 Mondeosta ei oviongelmaa löytynyt.

  Kaikki ovet kunnossa !!!

    
 • Noinhan se menee. Ystäväni Mondeon takaovi vaihdettiin takuuseen alareunan ruostumisen takia. Eihän siinä mitä, jos takuu korvaa. Haitta ei silloin liene aivan hirmuinen. Kummallista kuitenkin on, ettei Ford mitenkään ole tiedottamalla reagoinut ongelmaan: siis onko nykyisissä vuosimalleissa ongelma jo korjattu vai ei. Itselläni meni Focuksesta myös toinen takaovi vaihtoon samasta syystä. Paikallinen Fordin huolto hoiti asian varsin sujuvasti, mutta vastauksena oli vain käsien levittelyä, kun kyselin, onko uusissa vuosimalleissa ongelma ratkaistu. Ei hirveän hyvää mainosta merkille.

  [Vinnes muokkasi tätä viestiä 22.10.2004 klo 21:11]
    
 • Eihän tämä enää ole mikään huhu vaan kaikkien,ainakin autokauppiaiden tiedossa oleva asia.Meneppä tarjoamaan vm.-01-02
  Mondeota vaihdossa.Ensimmäisenä myyjä on polvillaan auton vieressä
  tarkistamassa onko ovet ruosteessa.Jos eivät ole on seuraava kysymys onko ovet jo vaihdettu.Käsitykseni mukaan kaikissa ko vuosimallin Mondeoissa on sama tyyppivika jonka seurauksena ovet
  ruostuvat.Ikävä kyllä tämä alkaa näkyä myös ko.autojen vaihtoarvossa.Tietääkseni paikallisella Fordin korjaamolla on parin kuukauden jono ovien vaihtoon.Oman -01 Mondeoni vaihdoin pois viime kesänä.En kylläkään enää ostanut Fordia. :sunglasses:

  [Pölhölä muokkasi tätä viestiä 23.10.2004 klo 15:32]
    
 • Mikään ei siis ole kahdessakymmenessä vuodessa muuttunut! Itselläni oli aikanaan -85 mallinen Escort LX josta ruostui ovien alareunat kahdessa vuodessa ! Korjattiin takuuna mutta meni heti vaihtoon. Oli viimeinen voorti meikäläisellä. Nyt tuli ostettua Mazda jossa on sama kone kuin Mondeossa niin jopa ongelmat taas alkoi.

    
 • HOX!
  Kaveri omistaa autopajan eli korjaavat liikenteen rikkomat autot..Olivat taannoin olleet "koulutuspäivillä" jossa oli käsitelty Mondeon ovi asiaa. Vika on alihankkijan toimittamassa korimassassa, massa on liian kovaa ja ajan saatossa irtoaa/halkeilee irti pellista. Jokainen voi kuvitella mitä vesi/suola tekee pellille muhiessaan massan alla..Ongelma on liian kallis Fordille joten kutsua ei takuukorjaukseen kuulu, alihankkija on konkassa/boikotissa, rahat loppu ei voi korvata. Itse laitatin ajoissa teippauksen ovien alareunaan ja ongelmia ei ole ilmennyt. Muistakaa pestessänne autoa pestä myös ovien aluset ja vahata myös ovet sisältä kerran vuoteen hylkii kakkaa tosi tehokkaasti..

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit