VW Golf 5 Variant tulee 2007

18 kommenttia

VW:n Saksan pääkonttori on 20.10. julkistanut tiedon, että uudesta Golfista tulee myös Variant malli.
Herää kysymys, eikö VW osaa tehdä markkinointitutkimuksia, kun uuden Golfin varustetasoa ja hintoja on jo uutena jouduttu rukkaamaan. Ja nyt on sitten päätetty ostavan yleisön painostuksen jälkeen tehdä myös Variant-malli.
Varianttia ryhdytään valmistamaan (vain) Meksikon Pueblan tehtaalla vuoden 2007 alusta alkaen koko maailman markkinoille.
Kuvia:
www.auto.t-online.de
www.automotorundsport.de

[rot1 muokkasi tätä viestiä 20.10.2004 klo 19:03]
  
 • Lainaus:
  20.10.2004 klo 18:52 rot1 kirjoitti
  VW:n Saksan pääkonttori on 20.10. julkistanut tiedon, että uudesta Golfista tulee myös Variant malli.
  Herää kysymys, eikö VW osaa tehdä markkinointitutkimuksia, kun uuden Golfin varustetasoa ja hintoja on jo uutena jouduttu rukkaamaan. Ja nyt on sitten päätetty ostavan yleisön painostuksen jälkeen tehdä myös Variant-malli.
  Varianttia ryhdytään valmistamaan (vain) Meksikon Pueblan tehtaalla vuoden 2007 alusta alkaen koko maailman markkinoille.


  EI VOI OLLA! Minä kun kuvittelin sen tulevan ensi vuonna. Farkkuahan myydään monessa maassa jo enemmän kuin perusmalleja, joten on kyllä järjen köyhyyttä jättää farkku pois markkinoilta. Ford on myös lähes yhtä pihalla kun 2.0 tdci-koneeseen ei saa automaattia.

    
 • Olipa ruma Variantti-Golffi! Uskollinen Volkswagenin perinteelle siis! Sitä vastoin saman konsernin samassa linkissä poseeraava uusi Seat Leon on HARVINAISEN komea auto luokassaan!

  Kyllä taas saa VW alentaa hintoja että tuollaiselle variantrumilukselle ostajia saadaan...

    
 • Nyt Volkswagen tekee kyllä historiallisen virheen!

  Jokainen vähäjärkinenkin tajuaa, että Varianttia tarvitaan ja näkeehän sen vanhan mallin myynnistäkin!

  Kuka helv***n älykääpiö on päättänyt, että Varianttia tehdään vain jossain kämäisessä pikkuhallissa ja myyntiin niitä tuodaan VASTA 2007 !?!?!

  Siinä ajassa VW asiakkaat ovat kyllä jo muuttaneet muualle. Veikkaanpa, että VW luuli pelkän Octavia Combin riittävän. Ainakin minulle se riittäisi mainiosti, mutta kun kaikille ei Skodan merkki kelpaa. Harmi vain, että Volkswagen on tällä kertaa nukkunut pommiin ja pahasti.

    
 • no joo farkun perä ei oikein oo onnistunut... auto yrittää muistuttaa muuten muotoilultaan 5-ovista mallia jopa peränkin osalta ja perä ei istu ollenkaan auton muuhun profiiliin. miksi pitää muuten tehdä myyntiin vielä korotettu golf hatchback eli golf + ? siksikö että audillakin on a3 sportback?

    
 • Eikö edelleninenkin Variant myynyt hyvin? Olisi se ihme juttu ollut jos ne eivät olisi tehneet Variantia. Se kyllä tulee aika myöhään.

    
 • Lainaus:
  28.10.2004 klo 08:18 Tuomas kirjoitti
  Eikö edelleninenkin Variant myynyt hyvin? Olisi se ihme juttu ollut jos ne eivät olisi tehneet Variantia. Se kyllä tulee aika myöhään.


  VW:llä ajateltiin, ettei tarvita, koska Skodalta tulee Octavia Combi ja VW:llä on jo mm. Touran sekä tulossa Golf +. Myös Seatilla on uusia tilavia vaihtoehtoja, joten Variantin tarvetta epäiltiin. Ihme homma, koska vanha malli on myynyt uskomattoman hyvin.

    
 • Kylläpäs ne oli hassuja... Merkkiuskolliset (VW) ei kumminkaan viitsisi ostaa Skodaa...

    
 • joo sitä neloskopan varianntigollffia on myyty ihan älyttömästi ainakin suomessa. Yksityisten lisäksi mennyt kaupaksi paljon myös seuraaville tahoille: vr, palolaitokset, poliisi, sa int, kiinteistön välitysfirmat mm habita jne jne

    
 • Voi voi, milläs nörtit nyt ajelevat? Varmasti vaikea valita seuraavaa uutta autoa, kun kilpailijat ovat niin persoonallisia ja lisäksi halvempia. Hissukka perheen isille voi suositella suurempaa Passattia.

    
 • Lainaus:
  29.10.2004 klo 13:06 SKP kirjoitti
  Voi voi, milläs nörtit nyt ajelevat? Varmasti vaikea valita seuraavaa uutta autoa, kun kilpailijat ovat niin persoonallisia ja lisäksi halvempia. Hissukka perheen isille voi suositella suurempaa Passattia.

  No tuskin se on siinäänsä mikään ongelma. Mutta jos tykkää testivoittaja Golfista ja pitää sitä parhaana autona, niin on varmasti ikävä lähteä ostamaan mitään Corollaa ja Astraa, joissa ei ole välttämättä niitä ominaisuuksia joita Golfissa on. Mutta olisi se tieytysti kiva jos ihmiset ostaisivat erilaisia autoja...

    
 • Uuisi Golf on tylsä auto. Astra vähän hienompi, varsinkin farmari. Testi ovat testejä. On testejä missä Golf on voittanut ja testejä missä joku toinen on voittanut. Corollakin on turha haukkua, erot ovat testeissä niin pienet. Astra esim. on voittanut Golfin koti kentällä.

  Farmareiden ykkönen tulee olemaan Astra, selvästi ainakin suurempi, eikä tylsä.

  Jos olet vähänkin rehellinen itsellesi eikö uusi Golf ole ruma.

  En opel enkä toyota miehiä, ajan Golf vm.2001. Tyhmä saa olla mutta..

    
 • Golf ei ole mielestäni tylsä, erotan sen aika selvästi ainakin kilpailijoistaan. Astra on kyllä hieno peli ja erilainen! :smile:

    
 • Lainaus:
  02.11.2004 klo 07:53 timoo kirjoitti
  Uuisi Golf on tylsä auto. Astra vähän hienompi, varsinkin farmari. Testi ovat testejä. On testejä missä Golf on voittanut ja testejä missä joku toinen on voittanut. Corollakin on turha haukkua, erot ovat testeissä niin pienet. Astra esim. on voittanut Golfin koti kentällä.

  Farmareiden ykkönen tulee olemaan Astra, selvästi ainakin suurempi, eikä tylsä.

  Jos olet vähänkin rehellinen itsellesi eikö uusi Golf ole ruma.

  En opel enkä toyota miehiä, ajan Golf vm.2001. Tyhmä saa olla mutta..


  Eiköhän uusi Focus tule voittamaan jokaisessa luokassa kilpailijansa, etenkin farkuissa. Auto on saanut ylistäviä lausuntoja mm Fifth gearista, 4carista jne jne ja jos ennakkohinnat pitävät paikkansa niin farkku maksaa 1000 euroa enemmän kuin norkku ja halvimmillaan auton saa jo 19 000 euroon eli Ford lähtee hintasotaan.

    
 • asiasta viidenteen kun aina sanotaan että audi olisi parempi auto kun Vw niin uudessa auto, motor & sportissa on uuden Golfin ja audi A3 sportbackin vertailu jonka golf voitti

    
 • Mitä uudella VW Golf Variantilla tekee, eikö toi Skoda Octavia farmari uudistu nopeammin. Eikö tämä uudistunut sedan ole jo lyönyt monen jo laudalta esim. Peugeot 407:n

    
 • Lainaus:
  10.11.2004 klo 11:40 kanos007 kirjoitti
  Mitä uudella VW Golf Variantilla tekee, eikö toi Skoda Octavia farmari uudistu nopeammin. Eikö tämä uudistunut sedan ole jo lyönyt monen jo laudalta esim. Peugeot 407:n

  Moni on varmaan merkkiuskollinen Volkkarille ja he sitten pelkäävät tuota ns.itäautoa (aivan turhaan pelkäävät). Kyllä Skoda Octavia PITÄISI kelvata mutta kun ei kaikille kelpaa.
  Toinen syy voi olla että edellinen Variant-malli myy niin hyvin!

    
 • niin ja kohta sillä ei ole mitään väliä minkämaalainen auto alunperin on sillä monet autot kasataan ja kootaan milloin missäkin maassa vaikka kuinka merkin juuret olisivatkin ihan muualla. Samoin monet osat ja komponentit väsätään alihankintana jossain halvan tuotannon maassa. eli autoa ei voida sanoa esim saksalaiseksi kun se on kyhättty vähän jokapuolella ja sitten löyty kasaan.

    
 • Juu tuo on selvä asia. Autojahan valmistetaan kaikkialla. Mutta jotkut pitävät vain Skodaa sinä samana itä-autona mikä oli joskus 70-luvulla. Tämä on kai ainakin osa syy miksi Golf Variantia tehdään, ei kumminkaan varmaan pääsyy.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit