Hienoin avoauto

6 kommenttia

Mikä on mielestänne hienoin ja paras luksusavoauto?

1.BMW 645CiA Cabrio
2.Cadillac XLR
3.Chevrolet Corvette Convertible
4.Jaguar XK8 Convertible
5.Lexus SC 430
6.MB SL
7.Porsche 911 Targa

Nämä kaikki ovat suunnilleen saman hintaisia.Joissain on kangaskatto ja toisissa kova katto.On aika vaikea valita.Itse kallistuisin ehkä Mersuun.(SL 600,500hv,208000e.)

  
 • Jaguar on hieno, mutta siitä tulee uusi malli lähitulevaisuudessa. Mersu on hieman taksiauton maineessa, joten ei... BMW voisi olla upea, mutta onkohan se rättikatto vai kovakatto? Joka tapauksessa Bemari on paremmannäköinen kovalla katolla. Valintani olisi Lexus, koska se on näistä parhaimman näköinen ( näin yhden Lahdentiellä keväällä, se oli Venäjän kilvissä ) ja edustaa hienostuneinta ja luotettavinta teknologiaa yhdistyneenä matkustusmukavuuteen ja hiljaisuuteen.

    
 • Hienoin avoauto... Ferrari Modena... no jos laskis hintatasoa Porsche 911, vieläkin alaspäin BMW Z4.
  Dodge Viper kelpaisi... (vanhempi malli), Opel Speedster... ääh vaikea sanoa... laitan myöhemmin vähän tarkemmin... ja paremmin... :smile:

    
 • Kyllä noista SL Mercedes on hienoimman näköinen ja kaikki muutkin ominaisuudet ovat linjassa. Suurin moottoripaletti 3.5l kuutosesta 5.5 V12 biturboon, joten valinnanvaraa löytyy jos voimaa hakee.

    
 • Tää menee niin pahasti päiväunelmien puolelle, että "papparätti" olis ihan kiva: Rolls Royce Corniche Cabriolet.. Sais olla vähän vanhempikii..

    
 • Eipä tarvinnut kauaa miettiä. Valintani olisi ehdottomasti Mercedes. Todella tyylikkään näkönen ja varustusta löytyy. Ehkä jotkut halvat c-sarjalaiset on taksimersuja, mutta ei nyt sentään SL enää :smile:

    
 • Vähän aikaa sitten jossain jenkkilehdessä oli tuon luokan testi, josta tosin puuttuivat noista Bemari ja Corvette, mutta muut oli mukana. Ylivoimainen voittaja oli MB SL 500 ja Jagge ja Caddy olivat yhtä ylivoimaiset jumbot. Jagge on jo kuulemma liian vanhaa tekniikkaa ja Caddy huonoin ajaa. Kolmanneksi huonoin oli Lexus. Porche sijoittui huomattavsti tätä paremmin, mutta jäi paljon Mb:stä.

  Itse asiassa Mb on tainnut voittaa jokaisen tämän luokan testin ja vaikkei kukaan tällaista autoa osta pelkkien testitulosten vuoksi, Mb on melkein kaikessa jopa ylivoimainen. Aktiivialusta, kovakatto, joka toimii nopeiten ja vie vähiten kovista tilaa, eniten varustemahdollisuuksia ja ylivoimaisen laaja konevalikoima, 245 hv - 612 hv (SL 350-SL 65 AMG).

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit