Oletko tilannut uuden auton?

32 kommenttia
«1

Tuossa aikaisemmin kyselinkin jo autoasi mutta tuo otsikko tahtoi mennä ilmeisesti hiukan harhaanjohtavaksi joten jos olet tilannut tai ostanut uuden auton, millaisen laitoit?

Opel Astra Wagon 1.8 automaatti Cosmo varustuksella ja muutamilla muilla varusteilla, näillä näkymin pitäisi tulla tammikuun puolessa välin.

  
  • Ei j*umalauta. Ei 2400 €:n bruttoansioilla vielä uutta autoa osteta. Vanha ruostuu pihassa. Saisikin joskus uuden!

      
  • :sunglasses: juu on tulossa uus golffi automaatti 1.6fsi huiman suuri kone ???
    sportti verio + 5000e varusteita näin hullu olin jaa sen pitäs tulla
    helmikuussa toivottavasti on laatu biili ettei mene heti hermot...

      
  • Häh, jätkillä on noin paljon rahaa ja ostavat tuollaisia autoja.... :smile:

      
  • Lainaus:
    27.11.2004 klo 19:21 eeromi kirjoitti
    juu on tulossa uus golffi automaatti 1.6fsi huiman suuri kone ??? sportti verio + 5000e varusteita näin hullu olin jaa sen pitäs tulla helmikuussa toivottavasti on laatu biili ettei mene heti hermot...


    5000eur varusteita?! Mitä tämä pitää sisällään. Takakaiuttimet, ilmastointi, takaovet... mutta mitä muuta? Minkä värin otit? Paljonko oli loppusumma?

      
  • Opel Astra Wagon 1.6 Cosmo. Pitäisi ensi viikolla (viikko 50 ) olla luovutus. Hintaa aivan tarpeeksi, noin 26 tonnia kaikkiaan.

      
  • Kaikki tutut ja tuntemattomat tuntuvat nyt tilaavan Astra Wagonia.
    Itsekin ostaisin sen sillä 150hv 1.9CDTI koneella, ellei se olisi niin jumalattoman ylihintainen...
    Päänahkojakin se on kerännyt jo ihan kivasti. Viimeisen tuli diesel-vertailussa Volvon V50:stä vastaan...

      
  • Sain juuri omani (ennakkotilauserästä) ja auto vastaa täysin odotuksiani. 1.6 kone riittää suorituskyvyltään ainakin meikäläisen tarpeisiin ja ESP:iäkin tuli kokeiltua ajamalla ympyrää parkkikentällä. Menee muuten vauhdikkaasti tiukkaakiin rinkiä ESP:n jarrutellessa yhtä pyörää kerraallaan!

    Tilaajille vinkkinä se, että ns. koiraverkko kannattaa ottaa tehdastilauksena, koska vakiona ei ole kiinnikkeitä ko. verkolle.
    Ymmärtääkseni sen saa jotenkin asennettua, mutta täytyy
    tutkia tarkemmin mökkikauden lähestyssä keväällä.

    Varusteistä on -04 malliin verrattuna Cosmossa pudotettu pois sadetunnistin ja automaattisesti himmenevä taustapeili. (En ainakaan äkkiseltään näitä huomannut). Toisaalta yllätyksenä oli se, että takalasit ovatkin tummennetut, joten tavaratilan rojut eivät näy ulkopuolelle. Myyjä laittoi myös tavaratilan kumimaton 'kaupan päälle'.


    :sunglasses:

    [jussi62 muokkasi tätä viestiä 29.11.2004 klo 17:25]
      
  • Opel? Opel Astra? Tällaisia rimpuloitako te ostatte kun saatte 30 000€ rahaa?? Huhhuh! Elättekö te ollenkaan? Käyttääkö vaimonne vaaleanruskeita, isoäidiltään perimiä alushousuja? Onko teillä pirttikalusto kotona? Onko lapsenne nimi Niko? Käyttekö Kanarialla? Katsotteko Bumtsibumia? Onko teillä töissä pyllystä kiiltäviksi istutut, huonosti istuvat Anttilan prässihousut? Pidättekö beigestä? Pidättekö kompassia jännittävänä esineenä? Onko teillä sämpyläkengät? Onko teillä takatukka? Onko teistä 'Taistelevat metsot' upeaa taidetta? Oletteko mielestänne rohkeita kun uskallatte kasvattaa kesäparran? Tunnetteko vetoa demareihin? Pelasitteko nuorempana sählyä? Onko Jack Higginsin jännäri ainoa kirja, minkä olette eläissänne lukenut? Pitääkö muijanne keittiössä vahaliinaa pöydän päällä? Onko teillä kirjahyllyssä puusta veistetty, Lapin matkalta tuotu tuoppi? Luuletteko, että Nietzsche on saksalainen jalkapallojoukkue? Pelottaako teitä olla yksin? Onko yksilöllisyys mielestänne turvatonta ja ahdistavaa? Käskikö isänne teitä olemaan 'niinkuin muut pojat' kun olitte lapsi? Onko teistä rauhoittavaa, kun kaikki huoneet ovat valkoisia? Pidättekö kuusiaidoista? Pelkäättekö ihmisiä, joilla on tatuointi? Suhtaudutteko kunnioittavasti auktoriteetteihin? Käyttekö lauantaisin saunassa? Onko hiuksissanne jakaus? Onko teillä ylipäänsä hiuksia? Onko teidän mielestänne erektiosta vaikea puhua? Pyrittekö armeijassa korpaaliksi? Saivatko muut pojat aina kaikki naiset? Viihdyttekö flanellipaidassa? Onko teidän vaikea puhua tunteistanne? Valatteko tinaa uutena vuotena? Pesettekö autonne omalla pihallanne? Tunnetteko syyllisyyttä nukkuessanne pitkään? Onko teistä poliisi aina oikeassa? Käytättekö mainoslippalakkeja? Roikkuuko vatsanne vyön päällä? Haaveiletteko omasta veneestä? Onko Jorma Kääriäinen teistä jo rajua musiikkia? Harrastatteko aina seksiä pimeässä? Olitteko aina viimeinen koulun liikuntatunnilla kun piti juosta? Oletteko insinööri? Tuleeko sanasta 'ruoska' teille mieleen hevonen? Lukeeko kynnysmatossanne tervetuloa? Käyttekö mato-ongella? Ostaako vaimonne kaikki vaatteenne?

    Eikö todellakaan tule mitään muuta mieleen kuin ooppelastra kun fyrkkaa on 30 tuhatta? Ellei, voin ystävällisesti hieman auttaa antamalla vaihtoehtoja ( osa vähän käytettyjä )

    -Jaguar X-type

    -Lexus IS200

    -Mini Cooper

    -Alfa-Romeo 147

    -Hyundai Coupe

    -Chrysler PT Cruiser

    -Honda Civic Type R

      
  • A-S taitaa todellakin olla varhaisteini. Tiedätkö mitä varten perheelliset/aikuiset hankkivat autoja ja mitä he tekevät niillä?

      
  • Onko teillä pirttikalusto kotona?
    Ei, mutta meillä on pirtti ja kalusto.
    Pidättekö beigestä?
    Onko se jotain syötävää?
    Onko teillä sämpyläkengät?
    Onko se jotain syötävää?
    Onko teillä takatukka?
    On, ja etutukka samaten.
    Pitääkö muijanne keittiössä vahaliinaa pöydän päällä?
    Ei, kyllä se pysyy pitämättäkin.
    Onko teillä kirjahyllyssä puusta veistetty, Lapin matkalta tuotu tuoppi?
    Ei, mutta kuksa on keittiön kaapissa.
    Pidättekö kuusiaidoista?
    Kyllä, voissa paistettuna.
    Käyttekö lauantaisin saunassa?
    Kyllä, enkä pelkästään käy vaan istuskelen löylyssä hyvän tovin.
    Onko hiuksissanne jakaus?
    Kyllä.
    Onko teillä ylipäänsä hiuksia?
    On. Kauttaaltaan yli pään.
    Pyrittekö armeijassa korpaaliksi?
    En pyrkinyt, minusta tehtiin luutnantti.
    Käytättekö mainoslippalakkeja?
    Joo-o, Kimi Räikkönenkin pitää.
    Onko Jorma Kääriäinen teistä jo rajua musiikkia?
    Mitä musiikkia on Jorma Kääriäinen ?
    Harrastatteko aina seksiä pimeässä?
    Emme aina.
    Oletteko insinööri?
    Kyllä. Ja menestyvässä yrityksessä. Entäs Te itse?

      
  • Tilattu on: Golf 2,0 TDI Sportline DSG kaikilla herkuilla... kyllä lähtee :sunglasses: P.S. Anders-Simon listahan oli ihan hanurista

      
  • Anders Simo - tutkituta pääsi, ennenkuin on liian myöhäistä.
    Tuota menoa päädyt iltapäivälehtien lööppeihin...

    30 kEUR hyvästä farkusta ei ole paljon;
    jos kattelee sinun "vinkkilistaa":

    -Jaguar X-type
    -Lexus IS200
    -Mini Cooper
    -Alfa-Romeo 147
    -Hyundai Coupe
    -Chrysler PT Cruiser
    -Honda Civic Type R,

    ...niin otappa lastenvaunut, matkarattaat, muutama vaippapussi, pari kolme matkalaukkua, turvaistuin, peipi, anoppi ja akkas mukaan ja tunge ne vaikka tuohon Hyundai Coupeeseen.
    Ota sitten koko kasasta digikuva ja laita se tänne meidän muiden nähtäväksi.

    Muuten, lähteekö tuosta sun "dream-car" listasta mikään käyntiin, kun elohopea laskee vaikkapa alle -5C?

    Sitä paitsi sinunlaisiasi varten on Opelilla ihan oma malli; Puolassa kasattu kirvanvihreä Agila!

      
  • Lainaus:
    29.11.2004 klo 20:30 Zoob kirjoitti
    Tilattu on: Golf 2,0 TDI Sportline DSG kaikilla herkuilla... kyllä lähtee


    Tuo kun sanoit että tilasit Golfin "kaikilla herkuilla" kuinka kalliiksi se sitten varsinaisesti tulee maksamaan?

      
  • Lainaus:
    29.11.2004 klo 19:27 Bertone kirjoitti
    A-S taitaa todellakin olla varhaisteini. Tiedätkö mitä varten perheelliset/aikuiset hankkivat autoja ja mitä he tekevät niillä?


    Ei kai kukaan sentään ehdi katkeroitua noin pahasti varhaiseen teini-ikään mennessä?

    Veikkaanpa muuten, ettemme olisi saaneet Anders-Simon purkausta luettavaksemme, jos ensimmäisiksi olisivat ilmoittautuneet esim. Corollan ja Almeran tilanneet henkilöt.

      
  • Sampalle: Täytyy ottaa vähän takaisin, ei ihan kaikilla herkuilla, ei esim Xenoneja tai nahkasisustusta. ESP, 4 ovea(varsinainen lisävaruste!), climatronic, varashälytin, met väri, keskikyynärnoja, 10 kaiutinta, vak nopeussäädin, ns.coming-home-paketti ja lohkolämmitin sisäpistokkeella tulee, eli kaikki järkevät varusteet. Listahinta n. 36600, eli aika hintava on. A3 sportback samalla varustuksella maksaisi 10 000 enemmän, toki olisi sporttisempi vielä, enemmän premiumia. Skoda Octavia olisi ollut halvempi, mutta psyyke ei vielä tässä iässä kestä Skodan hankkimista, vaikka järkevin valinta olisikin :tongue:

      
  • Voi luoja :open_mouth: 36600 eli 220 000mk diesel Golfista!!!!

      
  • Tota mikset zoob hommannut comfortline versiota? siinä ois ollu coming home toiminto vakiona ja vissiin se etuistuinten välinen kyynärnojakin + muuta sälää. Tosin Sportlinessa on se maukas urheilualusta ja leveät läskit sekä isot vanteet ja sporttipenkit jotka lisää ajonautintoa. Sisätilat on uudessa golfissa hyvät ja tavaratila ihan kohtuullinen joten 36600 euroa ei ole älytön hinta dieselistä sillä kaikissa kolmessa tdi-koneessa on hyvät väännöt ja tehot. Dsg vaihteisto on loistava ja kaikkien autolehtien kehuma!!!! Sopiii erinomaisesti dieselin yhteyteen. liäsvarusteiden hinnat on golfissa aika suolaiset esim takaovet n 900 e, takakaiuttimet 180 e. ESP on kohtuuhintainen lisävaruste 610 e. varashälytin taas melko kallis eli 525 e. metalliväri on 500 e ja audi a3:ssa metalliväri maksaa 1000 e. Manuaali ilmaastointi on golfissa 860 e (tosin se on puoliautomaattinen) ja automaattinen taas noin 1000 e. minkälaisen tdi:n hommasit? Saako tolla rahalla jo 2.0 tdi:n?

      
  • Tuli eilen tilattua Opel Astra Wagon 1,6 Enjoy Easytronic, jätettiin pois ESP ja metalliväri ja silti hintaa oli toimituskuluineeen melkein 25 000 euroa. Ihan riittävän iso auto hintaansa nähden.

    Vanhassa Peugeot 307 Wagon XT:ssä on ehkä enemmän varustelua, mutta se ei nyt ratkaissut juuri mitään. Astra on kuitenkin kuusi senttiä matalampi ja sentin verran kapeampi kuin 307 Wagon on. Lisäksi autoon tulee vielä kolmen vuoden tai 60 000 kilometrin ajan kestävä huoltosopimus. Ja kun kerran automaatti piti saada niin piti vähän tinkiä varustelusta.

      
  • Lainaus:
    30.11.2004 klo 15:46 jannu78 kirjoitti
    liäsvarusteiden hinnat on golfissa aika suolaiset esim takaovet n 900 e, takakaiuttimet 180 e. ESP on kohtuuhintainen lisävaruste 610 e. varashälytin taas melko kallis eli 525 e. metalliväri on 500 e ja audi a3:ssa metalliväri maksaa 1000 e. Manuaali ilmaastointi on golfissa 860 e (tosin se on puoliautomaattinen)


    Eikö golfissa ole sitten paketteja joissa saa tietyn varusteen toisen kanssa suht¨koht edullisesti kuten astrassa tuo varashälytin ja parkkitutka yhteensä 715 €, kuinkahan paljon farkkugolfi tulee sitten maksamaan kun viidestä ovestakin pitää maksaa 900 euroa enemmän kuin kolmiovisesta, kun taas astrassa 1000 eurolla saa farkun.

      
  • Golfien (niinkuin esim Audienkin) varustetasot Comfortline vs Sportline on suunniteltu siten "ristiin" että aina toisessa on jotain, joka toisessa jää uupumaan. (esim Comfortlinessa on kökkö 4-puolainen muoviratti, Sportlinessa 3 puolainen asiallinen nahkaratti, jonka comfortlineen saa lisähinnalla) Sportlinessa tosiaan matalampi urheilualusta, 16" vanteet, urheilullisemmat penkit. Moottori 2,0 TDI 140 hv/320 Nm. Nelivetoa ja DSG:tä eivät ainakaan vielä VW-konsernissa osaa yhdistää poikittain olevien moottoreiden kanssa. Valitettavasti Joulupukki tulee vasta helmikuussa :wink:

      
  • Anders-Simon lista kiteytti suomalaisen unelman. Jaan ajatuksesi täysin! Miksi ostaa yhtä tilava PT Cruiser, kun samaan hintaan saa punaisen Astra wagonin ja voi olla juntti.

    Jos Anders-Simo olisi nainen, kosisin häntä jo tällä palstalla.

      
  • Et ilmeisesti ole koskaan ole ajanut PT Cruiseria?

    PT Cruiserin ulkonäkö saattaa sopia jonkun silmään, mutta ajo-ominaisuudet eivät kenellekään.

      
  • Lainaus:
    30.11.2004 klo 20:52 Zoob kirjoitti
    Nelivetoa ja DSG:tä eivät ainakaan vielä VW-konsernissa osaa yhdistää poikittain olevien moottoreiden kanssa.


    Onhan olemassa Audi A3 3.2 quattro DSG.

      
  • No hei SKP, siitä vaan kosimaan ja sitten parisuhdetta rekisteröimään :wink:

    Tämä setä ei nyt ihan kokonaan ymmärrä minkä takia te olette ottaneet justiin Astran perustylsän auton perikuvaksi? EIkös se Suomalainen unelma kumminkin ole Corolla ainaskin myyntilukujen mukaan? Sitäpaitsi sehän se vasta on turvallisuushakuisen peruskansalaisen valinta, kun sen paras juttu on luotettavuus eikä se kuulemma mene koskaan rikki... Astrahan vaatii vähän uskallusta ainakin jpos uskoo kaikki jutut mitä Opeleista kuulee.

    Sitäpaitsi mitä tekoa on autolla ja omistajan persoonallisuudella? Kerotkaas nyt minkälainen heppu minä olen, auto on Maxima. ENkä nyt niin kovasti paukuttelis henkseleitä persoonallisuudella ja rohkeudella jos ajaisin Stilolla. Mitä hiton steitmenttiä siinä on Astraan verraten? Kolmeovinen Stilo on ihan ookoo näöltään, 5 ovinen on hemmetin ruma. Astran uus 3 ovinen on sitten jo omassa luokassaan ja onhan toi 5 ovinen ja farkkukin paljon Stiloa kivamman näköisiä. On se varmaan Astraa harvinaisempi mutta varmaan ihan hyvästä syystä vaikka halvempi onkin. Ei oo Fiatin moottoreita eikä ohjausta viime aikoina paljon lehdissä kehuttu, vai?

      
  • Tuli tilattua Skoda Octavia 2,0 tdi elegance, iästä huolimatta (25v)! Golffiakin ajattelin, mutta en sitten käynyt edes katsomassa kun sen hinta kohosi vastaavilla varusteilla niin kovaksi. Elegancessahan on vakiona mm. ESP, climatronic ja Xenonit + muuta sälää. Octaviassa viehätti varustelun lisäksi mm. mallin uutuus, tavaratila ja testimenestykset. Ei kai se kovin huono oo kun on niin paljon sitä ylistetty? :smile: Tosin koeajolla havaitsin sivutuuliherkkyyttä (1,6 fsi), mutta saattohan se olla kovakin tuulenpuuska mikä suuntaa muutti :smile: Moottorilta odotan paljon, en ole vielä 2,0 tdi:tä kokeillut. Pitäis mennä hyvin ja vähällä. Oon niitä niitä miehiä, joiden auton pitää olla suht hyväkulkuinen.

    Skodan laatuakin on kehuttu. Alkaakohan olla kohta niin, että Skodassa on Audin tekniikka, mutta vähemmän vikoja ja halvempi hinta? :grin: Skodasta pääsen keräämään kokemuksia maaliskuussa. A3:seen hintaero ei äkkiseltään vaikuta kovin suurelta, mutta jälleen vastaavilla varusteilla eroa alkaa syntyä. Audin uudesta keulamuodista en pidä, muutenhan ne ovat tyylikkäitä menopelejä. Tämäkin makuasia, mutta 407:kan keula vasta onkin tosi ruma! Ei siihen meinaa tottua millään.

    A-S:n jutut pitää jättää omaan arvoonsa. Keskustelun tason ylläpitämiseksi ei pidä provosoitua liikaa. Kommentoidaan nyt sen verran, että mun mielestä Astra on monessakin suhteessa parempi auto kuin monet sillä listalla. Kyllähän Astra Wagon 1,9 cdti (150 hv) olis makee peli, mutta hinta on tosiaan pilvissä. Octaviakin hinta on jo sellanen summa, että yhtään enempää ei tässä elämäntilanteessa voi autosta maksaa!!!

      
  • Lainaus:
    29.11.2004 klo 18:39 Anders-Simo kirjoitti
    -Jaguar X-type

    -Mini Cooper

    -Alfa-Romeo 147

    -Hyundai Coupe



    A-S:n mainitsemista autoista näihin voisin itsekin tuon 30 tonnia pistää, tosin Alfan kohdalla tuolla rahalla saa jo isomman 156:n joten ehkä kuitenkin se. Hyundai Coupe on myös varsin makea auto, jos ei tilaa tarvitse ja takataskussa on ylimääräistä, kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa! Jaguar on Fordismistaan huolimatta tyylikäs laitos ja Minin pirteys saa hyvälle tuulelle. Sinäänsä A-S:n kommentissa oli se hyvä pointti, että rahansa voi käyttää muutenkin kuin ostamalla "niitä perinteisiä". A-S:n listaamat autot eivät ole laisinkaan järkeviä, mutta jos haluaa järkevän auton, kannattaako siihen silloin edes sijoittaa jopa 30 tuhatta euroa. Sillä rahalla ainakin minä haluan jo yksilöllisyyttä, urheilullisuutta tai yleellisyyttä (ehkä jopa näitä kaikkia), enkä vain perinteistä Golfia hyvillä mausteilla väittämättä kuitenkaan, etteikö se Golf tai Astra olisi kumpikin loistavia autoja.

    EDIT: Taitaa kuitenkin käydä niin, että seuraava autoni on Skoda Octavia... Suomessa kun ei kannata tuhlata rahojaan noihin A-S:n mainitsemiin automalleihin.

    [Niki Kari muokkasi tätä viestiä 04.12.2004 klo 03:19]
      
  • Lainaus:
    04.12.2004 klo 03:14 Niki Kari kirjoitti
    Suomessa kun ei kannata tuhlata rahojaan noihin A-S:n mainitsemiin automalleihin.


    Itse asiassa ei kannata tuhlata rahojaan ostamalla Suomesta uutta autoa. Ensin puolet rahoista menee lahjoituksena valtiolle ja arvo tippuu kolmessa vuodessa huomattavasti.

      
  • Kuukausi niin ollaan ensi vuoden puolella. Siihen odotan, seuraan tilannetta tapahtuuko Suomessa yhtään mitään autoverotuksen suhteen, uskon ettei, jolloin todennäköisesti haen jälleen 530 Tdi Farkun -01 - 02 Saksasta. A6 3.0 V6 Tdi Quattro on myös mielessä. Niiden hinnat ovat siinä € +40t täysin varusteltuina 10-20 tkm ajettuina. Bemarit -01 alkaa nyt n. € 15 t myös "loaded" varustuksilla.
    Parin vuoden kuluttua ovat ko. Audit samoissa hintaluokissa.

      
  • Lainaus:
    04.12.2004 klo 11:18 SixPack kirjoitti
    Niiden hinnat ovat siinä € +40t täysin varusteltuina 10-20 tkm ajettuina.


    Joo, että saksalaiset ajavat loistoautoillaan 20 tkm kolmeen vuoteen, vuodessa alle 7 tkm.

    ÄLY HOI ÄLÄ JÄTÄ !!!!!!!!!

      
  • Lainaus:
    05.12.2004 klo 06:25 Samppa1300 kirjoitti

    Joo, että saksalaiset ajavat loistoautoillaan 20 tkm kolmeen vuoteen, vuodessa alle 7 tkm.

    ÄLY HOI ÄLÄ JÄTÄ !!!!!!!!!

    Luit väärin.
    Hain alkukesällä 530 Tdi Farkkubemarin -00 ajettu 126 tkm.
    Katso www.mobile.de käytä hieman älyäsi kun täytät tiedot oikein mitä haet, koska helposti tulee yli 1000 vaihtoehtoa jota kone ei näytä, siitä sitten katselet tarjottuja vaihtoehtoja n. 6-800 000 ajoneuvon tarjonnasta.
    Sinulla on ilmeisesti lukuhäiriö, tai muu katkos, sillä mainitsemani Audi V6 3.0 Tdi Quattro tuli markkinoille vasta tänä vuonna -04, jolloin käytettyjen mittarissa Saksassa ei ehtinyt vielä kertyä kilometrejä!

    Saksassa on paljon autoilijoita jotka eivät aja yli 5-10 tkm vuodessa, näitä autoja ei juuri näe myyntipalstoilla, puoli-ilmainen 3 v. 15 tkm ajettu auto menee heti, autoliikkeen ei tarvitse siitä ilmoittaa, tai joku työntekijä ostaa sen itselleen.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit