Ranskalaiset autot ongelmajätettä ?

5 kommenttia

Olen seurannut hieman pelonsekaisin tuntein ranskalaisten autojen jo viime vuosisadan lopulla alkanutta suurta menestystä. Se alkoi ilmeisesti suomalaisten alullepanemana vrt. Peugeot 205:n rallimenestys.
Nyt ranskalaista autoa myydään edelleen kuin siimaa - Suomessa varmaankin lähinnä työsuhdeautoiksi. Kun nämäkin nyt paljon myydyt meganet, lagunat, C5:t, 307:t jne. ovat noin kymmenen vuoden iässä - siis siinä iässä mitä on suurin osa Suomen autokannasta - niin kuka niitä enää käytettynä ostaa ? Ne pölyttyvät autohallien nurkissa - aivan samoin kuin nyt ne vanhat 205:t, 405:t, Xantiat, XM:t, jne, jotka kaikki vähänkään kunnon käytettyä etsivä kiertää kaukaa.

  
 • No ei varmaan ole sinun ongelmasi, vai oletko autokauppias?

  Ne, ketkä on ranskalaiseen päätyneet, ovat kyllä perustelleet valintaansa tunteilla ja hyvällä mukavuudella. Kaikille ei se kestävyys ole kuitenkaan ykköskriteeri kun uutta autoa ollaan hankkimassa ja se on hyvä se. Muuten maailma olisi varsin tylsä paikka elää, kun kaikki ajaisivat Toyota Corollalla...

    
 • Tuolta löytyy varmasti ratkaisu vaikeaan ongelmaasi http://www.google.fi/search?q=autoromuttamo&ie=UTF-8&hl=fi&lr=lang_fi
  Ole hyvä!

    
 • Mietin että viitsinkö edes vastata tähän mitään...

  Et perustele väitteitäsi mitenkään.
  Ilmeisesti sinulla ei ole minkäänlaista kokemusta ranskalaisista autoista.
  Itselläni jo neljäs Pösö menossa, enkä näe mitään syytä miksei tulisi viidettäkin...

    
 • Ainakin Renault Laguna -02 ( 1.8 Hb expression) hankittuna uutena ja nyt lähes kaksivuotta käytettynä ei ole tuottanut mitään mielipahaa, toisin kuin samanajan edellisenä autona ollut Volvo 40 sarjalainen. Mukavuus ja äännettömyys matkanteossa on Renaultissa ainakin kohdallaan, en jää huolehtimaan jobbareiden nurkissa seisovista ajokeista joita kyllä löytyy joka merkeistä.

    
 • Jossain suuressa vertailussa ymmärsin että esim. Peugetoissa on vähän kaikkea hyvää. Eli tasaisen hyvä auto.
  Monet Renaultit ovat törmäystestivoittajia olleet sekä testivoittajia.
  Ja kyllä Citroeniltakin kivoja malleja löytyy mutta melko useasti Citroenit ovat ehkä "vähän" huonolaatuisia.

  Näin uuden Peugeot 407:n ja se on uskomattoman hieno auto sekä sisältä ja ulkoa. Muut ovat antiikkia sen rinnalla... :smile:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit