Citymaastureista

11 kommenttia

Tässäpä katsaus citymaastureiden omistajien sielunmaailmaan mallia Maanystävät: http://www.junttiauto.com/.

No ollaanpa tästä nyt mitä mieltä tahansa, olen myös niillä linjoilla että suurin osa nykyään "maasturin" hankkineista ei käytännössä tarvitse niiden tarjoamista ominaisuuksita muuta kuin statusta.

  
 • Tuo Toyota RAV4 kuva on kyllä suht aiheeton... Se ei kuluta sen enempää kuin joku tavallinen sedan! Hummer H2 siihen olisi pitänyt laittaa... Olisi mennyt paremmin viesti perille.

    
 • Eiköhän se noiden punafasistien suosima kommunismi ole saastuttanut luontoa enemmän kuin kaikki maailman maasturit yhteensä 100 vuodessa... eli mitä se punafasisti tuollaisia sivuja räpeltää... ja juna se vasta saastuttaakin; kulkee sähköllä, jota tuotetaan erittäin vaarallisella ja myrkyllisellä ydinvoimalla!

    
 • Anders-Simohan paljasti luonteensa. Eipä luulisi enää näkevänsä tuollaista vuodatusta tänä päivänä. Kaikkea näkee kun vanhaksi elää.

    
 • Joopa joo, arvasin kyllä että tuo linkki voi nostaa joitakin kitkeriä kommentteja, mutta että punafasismia ja kommunismia. Mitenhän ne nyt saa tähän asiaan jotenkin järkevästi yhdistettyä, lienee parempi olla edes miettimättä.

  Nähdäkseni on pelkästään hyväksi että asioihin on olemassa erilaisia näkökantoja ja että niitä myös voidaan tuoda esille ja käsitellä järkeä käyttäen, siis toisin kuin fasisimissa tai muissa totalitaarisissa valtiomuodoissa. Sen pitemmittä puheitta laitan tuon A-S:n kommentin perjantai-illan huuman ja jokusen miestä väkevämmän Sake ryypyn piikkiin.

    
 • Jos tiet rapistuu nykyvauhtia, niin kohta kaikki ajaa maastureilla? :sunglasses:

    
 • Punaisuudestahan tämä homma on kaukana. Tavoitteet ovat mielestäni kunnioitettavia sinänsä, siis tasa-arvo ihmisten kesken ja koko ihmiskunnan ja luonnon välillä.

  Valitettavasti Maan ystävien keinot vain mielestäni ovat täysin metsässä. Samoin koko maailmankuva tuntuu olevan pahasti vääristynyt.

  Jenkkien möhkömaasturivillitys on toki naurettavaa, mutta se ei tule ratkeamaan mihinkään muuhun kuin siihen että kuluttajille tarjotaan houkuttelevampia vaihtoehtoja.

    
 • Talvella olisi aika noloa liikkua Citymaasturilla Helsingin keskustassa. Esim. vaikka Lexus. Jää ensimmäisenä ylämäkeen liikennevaloissa. Kun etupyörä sutaisee, ei sähkövermeet takana jaksa tuupata sitä ylös, joten ruuhka on varma ja kuljettajan naama punoittaa, pyydettäessä koko jono peruuttamaan, että Citymaasturi saa ottaa jostain vauhtia päästääkseen ylös jäistä mäkeä. Hullummaksi tilanne muuttu silloin kun valitaan kitkarenkaat alle. Jääpikit niissä tulisi olla.

  [SixPack muokkasi tätä viestiä 25.09.2005 klo 10:41]
    
 • Lainaus:
  24.09.2005 klo 22:20 JOXA kirjoitti
  Jos tiet rapistuu nykyvauhtia, niin kohta kaikki ajaa maastureilla? :sunglasses:


  Ei se noin päin mene. Se menee niin, että jos kaikki ostavat maasturin, niin miksi niitä teitä sitten enää kunnostelemaan? :)

  Minusta tuossa sivustossa on kyllä oma ideansa, provosointihan on tarkoituksellista. Kyllä näistä asioista on nimenomaan tarve keskustella ja erilaiset näkökannat ovat tervetulleita.

    
 • Moi

  Minusta tuo katumaasturi juttu on kokonaisuudessaan naurettavaa, siis "maastoauto" joka ei etene maastossa, ja ei (yllättäen) korkean painopisteensä takia ole erityisen hauska ajaa. Mikä oli tarkoitus? Tuntuu että citymaasturi on vähän kuin aurinkolasit ilman linssejä.

  PS. Kiitos Anders-Simolle nauruista.

  [AL- muokkasi tätä viestiä 28.09.2005 klo 21:45]
    
 • Eipä kestä, toveri. Nauru on erinomainen elämän eliksiiri monessakin mielessä. Se vähentää haitallisten hormoonien vaikutusta elimistössä ja auttaa näin ihmistä pysymään terveempänä.

  Muistakaa myös liikunta, positiiviset ajatukset sekä vähähiilihydraattinen ravinto.

    
 • Oli kyllä "hauska" katsella uutisista kun jenkit jonottivat möhköillään loppuunmyytyä bensaa että pääsisi hurrikaania karkuun.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit