Uusista Lexuksista

6 kommenttia

Osoitteessa Auto-motor-und-sport kerrotaan jotain tulevista uusista Lexus-malleista.Jutussa mainitaan jotain esim.uudesta IS:stä ja Coupe-Cabrioletista.LS:stä on myös tulossa uusi malli ilmeisesti ensi vuonna.

Itse en tuota saksan kieltä ymmärrä,joten voisiko joku kielitaitoinen kertoa lyhyesti,että mitä siinä jutussa kerrotaan.Olisi mielenkiintoista tietää.

Niin osoite on auto-motor-und-sport.de

  
 • Vuonna 2005 pitäisi Autocar-lehden aiemman tiedon mukaan nähdä päivänvalon IS, GS ja LS. Saapa nähdä, onko aikataulu muuttunut. Saksaa en osaa kuin pari sanaa, osa niistäkin alatyylisiä. Sori.

    
 • Sen tiedän,että uusi GS esitellään nyt keväällä ja IS ilmeisesti syksyllä.Uutta LS:ää tuskin nähdään ennen ensi vuotta.

    
 • Kävin lukemassa tuon jutun, eipä ollut mitään uutta, väärääkin infoa taisi olla tarjolla. Uusi GS-malli on jo esitelty ja ensimmäiset autot tullevat Suomeenkin maaliskuussa. Nelivetomalli ei tule Eurooppaan. Uusi IS-malli tulee myös tänä vuonna, sen myynti alkaa ainakin Japanissa elokuussa kun Lexus-merkin myynti alkaa siellä. Moottorit ovat Euroopassa 2,0 V6 Dual VVT-i D4 (175hv) ja 3,0 V6 Dual VVT-i D4 (245 hv) ja 2,2 Clean Power-diesel (180hv). SC-malliille tehdään myös syksyllä facelift. Uutta LS-mallia ei ainakaan vuoteen ole tulossa. Jos Lexus kiinnostaa kannattaa käydä www.clublexus.com sivulla sieltä löytyy varmasti uusin info.

    
 • Kääntelin "vapaasti" suomeksi mielestäni olennaisimman, taitaa useimmille meistä herättää korkeintaan akateemista mielenkiintoa:

  Lexus-malliston uudistumisen "keihäänkärkenä" toimii seuraava IS-sukupolvi. Se tulee markkinoille v.2006. On suunniteltu myös Coupe-Cabroiota jossa olisi sähköhydraulisesti kokoonmenevä kovakatto (SC).
  Seuraavassa GS-sukupolvessa optiona tulee olemaan myös neliveto.
  Sama pohjalevy on myös seuraavan RX300:n pohjana.
  IS-sarjaan tulee uusia moottoreita: 3-litrainen V6, 2,2 litrainen nelisylinterinen turbodiesel kuin myös V8-versio tehdasviritettyyn versioon, joka kilpailisi tulevan BMW M3:n kanssa.

  Vuonna 2006 on tulossa myös LS430:n seuraaja, jota saa normaali- ja pidennetyllä alustalla. V8 kasvatetaan 4,5-litraiseksi. Myös dieselversio on suunnitteilla, jotta ao. lippulaiva saisi myös Euroopassa enemmän markkinaosuutta. Neliveto tulee tähänkin vaihtoehdoksi.

  Tuleva LS450 ei kuitenkaan ole enää kauan merkin lippulaiva.
  Lyhenteen HLS (High Luxury Sedan) alla työstää Lexus vielä suurempaa Luxusristeilijää, jossa tulee olemaan 600 hv 12-sylinterinen moottori.

  Kaiken lisäksi tulevaisuudessa kaikkia malleja tullaan tarjoamaan ainakin jollakin hybriditekniikkamahdollisuudella- RX300/EX400h:n tapaan. Edes Supersportmallit eivät tee poikkeusta. Syksyn 2005 Tokyo Motor Showssa esittelee Toyota 5,5 l V10-keskimoottorilla (yli 500 hv) ja sekventiaalisella 6-portaisella vaihteistolla varustetun
  Supersportmallin (Koodi TXT). Malli tulee tuotantoon 2006 ja tullaan myymään myös Lexus-versiona. Se olisi ensimmäinen hybriditekniikkaa käyttävä supersportmalli.

    
 • Kiitoksia mielenkiintoisista tiedoista.Nykyinen Lexus-mallisto onkin jo aika vanhentunut,varsinkin GS ja IS.Onneksi mallisto on nyt uusiutumassa ja kasvamassa.Diesel-moottori on tärkeä lisä Euroopan-markkinoille.Minkähänlainen auto tuo HLS tulee olemaan? Onkohan se vielä paljon LS:ää suurempi ja kalliimpi ja koska mahtaa tulla markkinoille?

  Kyllä merkin myynti jatkossa varmaan tulee lisääntymään Euroopassakin.

    
 • Lexus IS200 on pahasti vanhentunut, odotan innolla sen seuraajaa. Löytyisikö siitä mitään kunnon kuvia mistään?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit