Uusi BMW 3-sarja vuotanut julkisuuteen

9 kommenttia

Uuden BMW 3-sarjan sloveniankielisen esitteen vedos on vuotanut julkisuuteen. Esite paljastaa ulkonäön lisäksi käytännössä kaikki tekniset tiedot.

Esitteen skannaukset:
http://www.germancarfans.com/photos.cfm/photoid/3040807.001/bmw/1.html

Uutisointia aiheesta:
http://www.channel4.com/4car/feature/preview/2004/bmw-3-series-brochure/3-series.html

Keskustelua aiheesta:
http://carspyshots.proboards2.com/index.cgi?board=spy&action=display&num=1090005666

  
 • Jostain syystä ei vain oikein jaksa enää tässä iässä hirveästi intoilla noista spy-shoteista, koska loppujen lopuksi : mitä hyötyä siitä on ? Ei niitä autoja itselleen saa yhtään aiemmin ostettua, näkipä kuvan kuukautta aiemmin tai ei. Samoin kun mikään merkki ei tänä päivänä tarjoa mitään niin radikaalia uutta verrattuna kilpailijoihinsa, että siitä vallankumousta syntyisi, niin ei sekään innosta.

  Anteeksi nyt, varmasti on niitäkin joita kiinnostaa, mutta auto on auto, vaikka bemarikin, joten käynpähän sitten sitä vilkaisemasa, kun on kaupassa asti nähtävänä.

    
 • Jotenkin en yllättynyt, linkin takaa vastassa oli juuri sitä mitä odotinkin, ei ehkä mitään mullistavan ihmeellistä, mutta miksei tuollaisellakin nyt ajaisi...

    
 • Olisin toivonut suurempaa uudistusta. Hienonnäköinen, hassua että se tulee oletettua aikaisemmin (niin kuin TM:ssä oli että puoli vuotta).

  [Tuomas muokkasi tätä viestiä 13.08.2004 klo 10:52]
    
 • Hyvännäköinen peli! Uudistus on itse asiassa rohkeampi kuin äkkiä näyttäisi; muotokieli on tuttu, mutta kyllä peltiä on taivuteltu aika radikaalein ottein. Aivan toista kuin Golfin uudistuminen - onneksi. Väistyvä Kolmonen onkin aika arkisen näköinen, seksikkyys on puuttunut. Uusi Kolmonen tuo aivan uutta säihkettä peliin. Hyvä näin!

    
 • Nokan ja kyljen muotoilu hyvä.

  Perä kuin vanha primera = ruma.

  Kojelauta pilalla.

  Kokonaisuutena vähän kuin pullea sämpylä.

    

 • Auton ulkomuoto ok, kojelauta (i-drive mallissa) samaa rumaa lintulauta tyyliä kuin 7-sarjassa.

  Miksi ihmeessä on pitänyt laittaa kaksi mittaristo "kantta" rinnakkain kojelaudalle....

    
 • Voi voi. Honda Accord on komeampi.

    
 • Niin on mutta ei bemu kauas jää. Lamppujen muotoilu ei paras mahdollinen. Uusi acura rl on myös aika makea pelihttp://www.acura.com

    
 • Suorastaan upea! Todella persoonallinen, eikä sitä taatusti sekoita muihin kuin korkeintaan isoon veljeensä. BMW:llä on kyllä tosin varaakin muotoilla autonsa omaperäisesti toisin kuin japanilaisilla nousukasmerkeillä. Vai on Accord hyvän näköinen? No, makuja on monia.

  [Vinnes muokkasi tätä viestiä 14.08.2004 klo 17:56]
    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit