Chrysler

8 kommenttia

Chrysler 300C Hemi 5,7 V8 !!
Kellä on varaa ostaa ja käyttää.
On näköä jA kokoa.
Erottuu muista.

  
 • Chrysleriltä onnistunut mainostemppu ottaa käyttöön vanha termi HEMI, vaikka se ei tänä päivänä tarkoitakaan mitään.

    
 • Ootteko huomannut, että Hemin hinta on tippunut parikymmentä tonnia ?! Chrysler.fi antaa hemin hinnaksi 59kEur, aikaisemmin oli liki 80kEur. SRT8-malli maksaa nykyään tuon 80 !

  Mahtaa kalliilla ostaneita viiksettää !

  Hintaero 3,5 litraisen kutoskoneen ja Hemin välillä enää muutaman tonnin, enää ei pienen koneen valintaa voi kovin vakuuttavasti perustella ! Mahtaako käydä edes kaupaksi enää !!

    
 • Ostakaa paljon Hemi-motorisoituja 300C Chryslereita ja pitäkää niitä hyvin, sillä minä haluan sellaisen harrasteautoksi joskus parinkymmenen vuoden päästä! Sikäli kuin tuolloin enää bensaa myydään...

    
 • Just, 18 tuuman vanteet ja 12 tuuman ikkunat.

    
 • Tunnen muutenkin syvää sääliä kyseisen Chrysler-mallin ostajia kohtaan - Suomessa kun myydään kyseistä (USA:ssa) kansanautoa premium-merkin hinnalla. Sama tosin pätee nykyään myös Volkswageniin.

    
 • ihmisillä on varaa ostaa
  kun on näköä ja kokoa
  erottuu muista

    
 • Säälistä puheenollen jotkut säälivät taas niitä premiumista maksavia ostajia. Kukin taaplaa tavallaan. Itseäni kiinnostaisi eniten tuo dieselfarmari. Mikä premium sitten tarjoaa samaa samalla hinnalla?

    
 • Onko x-drive ikinä kuullut, että Suomessa on melko korkea autovero, vai mihin tuo väite muuten perustuu.

  Tässä muutama esimerkki USA:n vs. Suomen autojen hinnoista: Saab 9-3 V6 Sedan, USA:ssa EUR 25.738 Suomessa EUR52.250 eli 103% kalliimpi. Audi A4 3,0 28.900 vs. 60.550 109% kalliimpi. Chrysler 300 Hemi 27.133 vs. 59.900, 112% kalliimpi. Mini Cooper 1,6 14.062 vs. 29.950 eli 112% kalliimpi. USA:n hinnat ilman osavaltiokohtaista arvonlisäveroa.

  Minun tietääkseni Suomessa myytävä Chrysler 300 Hemi on melko täydellisesti varustettu eli siihen ei kovin montaa lisävarustetta ole saatavana, kuten on tapana myös USA:ssa myytävissä autoissa. Varsinkin Audi, mutta myös Mini ja Saab ovat sensijaan huomattavasti köyhemmin varusteltuja kuin USA:ssa myytävät.

  Näinollen en todellakaan ymmärrä väitettä jonka mukaan Chryslerissä olisi joku premium lisä, väittäisin asian olevan pikemminkin päinvastoin. Mutta tällä palstalla saakin usein lukea mutu mielipiteitä jotka eivät perustu mihinkään faktoihin.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit