Kokemuksia Touranista?

6 kommenttia

Tilasin juuri VW Touran 1.9 TDI:n. Onko millaisia kokemuksia pelistä? Minusta varustelu, ajettavuus, turvallisuus ja ennen kaikkea tilat olivat hyviä. Ainoa huono juttu: auto on melko karun näköinen ulkoa ja sisältä verrattuna kilpailijoihin. Millainen diesel-Touran lienee talviautona? Onko tietoa tyyppivioista tai muista. Myöhäistähän se tässä vaiheessa on kysellä, mutta kyselenpä kumminkin... :wink:

  
 • Kannattaa lukea UltmateVW.COMin keskustelupalstaa ja aihetta Kaikkea Touranista. Lukemista riittää...
  http://www.ultimatevw.com/keskustelu/?cmd=foorumi&id=1

    
 • Voi voi. Nyt meni rahat hukkaan. Mikset ostanut Corolla Versoa? Se on paras.

    
 • Wokkipannua? Volkkari voitti TM talvitestin viime talvena

    
 • Tuolla ultimatevw:n puolella on pitkä keskustelu siitä miten on sujunut viime syksystä tähän asti Touranin omistajana. Aloitimme keskustelun viime vuoden kesän alussa ja keskustelu on elänyt siellä tähän päivään asti.

  Meidän Touran on melkoinen maanantai kappale, mutta yleisesti tyytyväinen olen siihen autona - ongelmista lisää tuolla ultimaten puolella. Horollaa ei tullut ostettua, koska sen tilat ovat epäkäytännöllisemmät. Takaluukku ahtaampi, keskirivin penkkejä ei saa irti -> penkkien säädöt aneemiset verrattuna Touraniin. Lisäksi Horollan dieselit ovat niin tehottomia ja ajovalot surkeat. Viattomampi Horolla varmaan olisi ollut, mutta niin on metrin ratakiskokin, eri asia onko ratakisko mukava matkustaa :smile:

    
 • Täytyy sanoa, että Corolla Verso olisi ollut designiltään hienompi. Se on todella makeen näköinen sisältä ja ulkoakin. Mutta... Se on luokan pienin ja se näkyy ja tuntuu - eikä sitä voi ohittaa siinä vaiheessa kun on lastenvaunut kuskattavana muiden romujen lisänä. Touran ja Renault Grand Scenic, niin ja Citroen Xsara Picasso, olivat tiloiltaan parhaat, enkä tarkoita nyt sitä erikoistilaa, minkä saa kun penkit poistaa. Tarkoitan sitä tilaa, joka autossa on silloin kun siellä on neljä matkustajaakin...
  Ai VW voitti TM:n talvitestin? Sepä kuulostaa hyvältä. Täytyypä etsiä juttu käsiin.

    
 • Touran voitti yhdessä Opel Zafiran kanssa, nehän olivat ryhmän kalleimmat autot ainakin melkein.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit