Volvo meni tappiolle

8 kommenttia

Volvo tuottaa miinusta ensi kertaa sinä aikana kun se on ollut Fordin omistuksessa. Syinä pidetään ikääntyvää mallipalettia, dollarin heikkoutta ja kehnoa myyntiä Euroopassa.

Ei ole Fordilla helppoa näinä päivinä. Aston Martinin myyntiä suunnitellaan. Aston sentään on tuottava pulju, mutta sen volyymit niin pieniä, ettei se kituvaa Fordia paljoa auta. Jos sinulla on 600 miljoonaa puntaa ylimääräistä, Ford myy sinulle Astonin.

Nähdäkseni Volvolla sentään on toivoa. C 30 näyttää hittituotteelta. Se on myös ensimmäinen Volvo, jonka minäkin voisin kuvitella kotipihalleni. Tosin jos Fordin ahdinko jatkuu, saattaa Volvokin olla kaupan. Ostaisivat ruotsalaiset sen takaisin..

  
 • Onko sulla anders-Simo koskaan mitään positiivista kertomista? meinaan, kun lukee noita juttujasi esim. Volvo tappiolla, japanilaiset hakoteillä, 207 peugeot vertailun viimeinen, 30km/h ei voi ajaa jne. Olet aika negatiivinen tyyppi. Piste.

    
 • Eihän positiivisista asioista saa aikaan kunnon keskustelua :grin:

    
 • Eräs nimimerkki oli huolissaan olettamastaan negatiivisuudestani. On vaikea ymmärtää tällaista väitettä, ellei kirjoittaja sitten ITSE ole niin negatiivinen, että pystyy kaikesta hahmottamaan vain kielteiset aspektit. Maailma on niinkuin se nähdään.

  Jos kerron, että Pösö tuli viimeiseksi, mikä tekee siitä NEGATIIVISEN uutisen? Enemmänkin juttu ilmaisi HÄMMÄSTYSTÄNI. Ja jos Volvo on tappiolla, on se FAKTA, johon sisältyy ehkä dramatiikkaa ja kiintoisaa arvailua tulevaisuudesta. Onko Fordkin negatiivinen kun se kiinnittää huomiota merkkiensä taseisiin? Vai oletko SINÄ negatiivinen kun näet ko. asiat negatiivisina?

  Jos autosi ei toimi ja viet sen korjaamolle, oletko negatiivinen? Etkö voisi olla POSITIIVINEN ja joka päivä, kun autosi toimii, soittaa siitä ILOITEN korjaamolle: hei taas, mun auto toimii, ihanaa! Pitäisikö meidän kaikkien täällä sinun iloksesi kertoa että hei, taas aurinko paistaa, suoli toimii ja leipä putosi maahan voipuoli ylöspäin? Vai masennutko muuten?

  Kun havaitsen esim. liikenteellisen epäkohdan ja ilmaisen haluni keskustella siitä, kyseessä ei ole negatiivinen asia, vaikka NEGATIIVINEN IHMINEN niin saattaisi luullakin, sillä kyseessä on maailman muuttaminen PAREMMAKSI ja POSITIIVISEMMAKSI siten, että tiedostamme puutteita ja korjaamme niitä. Onko tämä niin vaikea ymmärtää? Ehkä, jos on NEGATIIVINEN.. :smile:

    
 • Näin on näppylät! :sunglasses: Jos kertoo jotain positiivista tai kehuu vaikka jotain autoa, niin joku sen kääntää kuitenkin negatiiviseksi! :innocent:
  Mutta tosiaan ei keskustelua tule jos ei ole eriäviä mielipiteitä! :smile:

    
 • Valitettavasti minun on nyt oltava Joxan kanssa samaa mieltä silläkin uhalla, ettei keskutelua synny.

  PS: luulisi että Astonille on ottajia. Etenkin nousevat merkit Koreassa voisivat olla kiinnostuneita. Ne saisivat kaupan mukana tietotaitoa ja imagonkohotusta.

    
 • Volvon omistaja FORD neuvottelee nyt yhteistyökuvioista GM:n kanssa. Mitäköhän siitäkin seuraisi ? Kaksi täysin kuralla olevaa yritystä yhteen ? Mitkä merkit jatkaisi ? On se Volvokin niin pieni peluri FORDin tallissa, että voisi tulla henkselit päälle, varsinkin kun tuottaa tappiota FORDille...

    
 • Ei meidän täällä Suomessa kannata ryhtyä spekuloimaan sellaisilla asioilla, josta mitään emme tiedä.
  Kirjapitoa on sellainen hettekkö isoissa konserneissa, että ne eivät välttämättä itsekään tiedä, mikä osa konsernia tuottaa voittoa ja mikä ei.
  Volvo jatkaa merkkinä tasan varmasti vielä vuosikymmeniä, joten ei syytä huoleen. :innocent:

    
 • Saattaa käydä vielä niin että Renault ostaa Volvon.
  Yrittivät jo joskus aikaisemmin ennen kuin Ford
  nappasi firman nenän edestä. Nyt kun Ford on
  ahdingossa Renaultin neuvotteluasemat ovat
  paljon paremmat...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit