Toyota Hilux uusi versio

3 kommenttia

Mikään ei tunnu olevan niin vaikeaa kuin uuden auton valinta. Pitäisi kuljettaa tavaraa, kun asuu maalla. Tiet aurataan huonosti ja omaan pihaankin on pitkä mäki. Katumaastureita ollaan koeajettu ja nyt kiinnostaa uusi Hiluxi, kun siitä on tullut uusi malli. Ottakaapa kantaa aikaisemmin Hiluxin omistaneet ja tästä uudesta kiinnostuneet. Autokauppiaathan haluavat vaan myydä. Mutta meillä käyttäjillähän se arjen kokemus on ja tulee olemaan valitsemamme auton kanssa.

  
 • Eikö kenelläkään ole Toyota Hiluxia tai hankkimassa uutta versiota. Ottakaa nyt kantaa tähänkin autoon.

    

 • No ei vanhassa Hiluxissa ainakaan mitään vikaa ollut paitsi mallin korkea ikä ja hieman ankea olemus. Uudesta tuskin löytyy käyttökokemuksia vielä.
  Mitsulta on muuten tulossa uusi L200 ensi vuoden puolella. Thaimaassa näkyy sekin olevan valmistettu. Yksi oli jopa esillä HMS:ssa. Auton lavaa tullaan kuulemma jatkamaan samaan tapaan kuin hiluxissa.

  kuvia mitsusta:

  http://www.worldcarfans.com/news.cfm/newsid/2051108.004
  http://www.channel4.com/4car/gallery/spyshots-2005/M/mitsubishi/l200-2006.html

    
 • Niin, kyllä niitä kuljetustarpeita todella pitää olla ennenkuin Hilux nousee vaihtoehdoksi.
  Jos katumaasturi kiinnostaa niin uusi Rav4 tulee helmikuussa ja sen hinnat laskevat nykyiseen malliin verrattuna. Uuden IADS-järjestelmän pitäisi varmistaa ettei ihan heti lähde käsistä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit