uusi farkku focus

5 kommenttia

Kävin koeajamassa tuon uuden farkku focuksen ja olipa suunnittelijoille päässyt lapsus. Ei jumankauta mitä hutilointia, takapuskukurissa on syvennys sisäänpäin! ja luukku kiinni mentäessä se laskee siihen syvänteeseen. No sehän kerää lunta sinne syvennykseen ja suomen vaihtelevissa talviolosuhteissa se lumi jäätyy, jolloin takaluukku jäätyy kiinni puskuriin. Jäätyminen oli tapahtunut siinä koeajoautossa. Väkivalloin jouduin takaluukun avaamaan ajai jai jai, tais olla maalipinta entinen sen avaamisen jälkeen.......no..pitäähän ostajan konttitilat nähdä, tosin focuksen suhteen ostohalut meni.

Mainitsin muuten myyjälle asiasta, vastaus tuli myyjältä kuin apteekin hyllyltä, että jäätyy, oli näköjään myyjienkin tiedossa. Aijai, suomen fordilla on nyt ongelma tuon farkun suhteen.

[Skarde muokkasi tätä viestiä 29.01.2005 klo 21:47]
  
 • Ikävä kyllä, autoja ei taideta valmistaa Suomen olosuhteisiin...

    
 • Sama ongelma oli vanhassakin Focuksessa, joten ei yllätä tuo asia.

    
 • Lainaus:
  29.01.2005 klo 22:29 Anders-Simo kirjoitti
  Ikävä kyllä, autoja ei taideta valmistaa Suomen olosuhteisiin...

  Niinpä, autoissa on lisäksi sähköä ja tekniikkaa tolkuttomasti,mahtavatkohan toimia kymmenen vuoden päästä? Muuten meidän Audissamme täytyy vaihtaa turvatyynyt 14 vuoden päästä...

    
 • sama se oli jo ekassa mondeossa! mutta kukas se nyt käskee tommosen ostamaan? :tongue:

    
 • Aika yleinen vika monissakin farmareissa. Joissakin, myös porrasperäisissä, ongelmana on taas luukun avausvipu/nappi, jonka raot pakkaantuvat lunta täyteen ja sitten luukkua ei saa auki, kun varusteisiin ei kuulu avausta ohjaamosta käsin. P-mäinen homma varsinkin taksikäytössä, tästä kärsivät aiemmin ainakin C-Mersu ja Passat.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit