Fiesta ST,Fabia RS,RC 206,Type-R????

4 kommenttia

mikä näistä?tässä ovat vaihtoehdot. Hinta kaikilla suht. sama. Mielipiteitä!kiitos!

  
 • Hinta suht. sama? Fiesta ja Fabia on viitisen tonnia halvempia.

  Itse RS-kuskina tykkään Fabiasta. Kulkee kivasti, ohjaus on tarkka, penkit hyvät, alusta sopiva ja suht. kovallakaan kengityksellä ei saa kulutusta yli kuuden litran. Pienihän se on mutta se ei oikeastaan tunnu kun rengasmelussa. Kulkee mukavan vakaasti motarivauhdissa.

  Muista en niinkään tiedä, taitaa RC mennä vähän "extrememmän" puolelle ja Type-R vielä vähän enemmän. Varmaan kivoja radalla.

  Fiesta taas on Fabian kanssa aika saman tyylisiä, enemmän normaaliin ajoon tarkoitettuja alhaalta vääntävien moottoreiden ja inhimillisempien alustojen takia.

  Jos mielenhäiriötä ja rahaa voimansiirron korjauksiin löytyy, saa Fabiaan lastulla 180 heppaa ja 400nm vääntöä. www.doc-power.com

    
 • Niin kovin on erilaisia mutta niin samanlasia.
  Riippuu monesta asiasta minkä ottaisin.
  1)jos ajaa paljon niin skooda ois diesel ja edullinen varmaan pitääkin
  2)lisäisin tohon listaan corolla t-sportin jos haluaa hyvät varusteet ja vähän isommat tilat ja suht normaalin ajattavuuden ja hyvän takuun
  3)Fiesta on varmaan edullisin, ja kestävin/luotettavin Foordi(fakta)
  4)Type-r ei edusta noista juuri mitään huonoo ajaa(suomessa) paitsi radalla ja kallis
  5)peugeotin kohdalle vetäisin henkselit se on pieni,vanha malli,kallis,epäluotettava(ainakin muut psv:t) ja muutenkin vähän sellanen kinneri.

    
 • Listasta puuttui Mitsubishi Colt CZT. Kulkee kovaa, erinomainen ajaa, kääntää päät, hyvännäköinen, varusteltu, tilava, pitkä takuu, luotettava tekniikka ym ym.

    
 • Noista ehdottomasti typerä civickki, moottori on aika uskomaton mutta sillä pitää osata ajaa... jos hyppää suoraan polttoöljyllä toimivan perhevankkurin ratista ärrää ajamaan niin voi olla aika huonoja lähtöjä tiedossa. sen kulku kun alkaa vasta +6000 rpm ja vtec rupeaa laulamaan ja sen kyllä huomaa.

  Tuota CZT colttia pitäisi käydä kokeilemssa! onko joku käynyt? :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit