Uusi Cadillac V12 2007

4 kommenttia

Voimaa tähänkin ängetään 750 hv, mikäli noilla tehoilla tuotantoon lasketaan. Päävastujat nimetään, Mercedes ja BMW. Lexusta ei noteerata.

www.automotorundsport.de/news/erlkonige/cadillac_uls.65828.htm

  
 • Jenkit tajuavat, ettei heidän tuotteensa kykene kilpailemaan Lexuksen kanssa, siksi sitä ei edes mainita. Mutta Bemarille ja Meesulle Caddy voikin laittaa kampoihin ihan menestyksekkäästi. Lexuksen huippumalliahan myydään USA:ssa yhtä paljon kuin Bemarin ja Meesun lippulaivoja yhteensä. Ei ole senkään puolesta realistista nimetä Lexusta kilpailijaksi vaan jotain merkkejä luokkaa, paria alempaa.

    
 • Eikös nuo myyntimäärätkin kerro, että Lexus on Yhdysvalloissa tusinatuote!

    
 • Näin Lexuksen kanssa ilmeisesti käy niissä maissa jossa se myy paljon. Siitä tulee japsi muiden japsien lailla, tusinatuote ja kilpailee Camryjen, Infinitin ja Korealaisten kanssa, Lexuksen ympärillä ei ole samaa hehkua kuin ylemmän luokan todellisten luxusautojen. Jää nousukkaiden, teknorappareiden, diskokuninkaiden yms. suosikiksi, jonnekin välimaastoon hieman epäilyttävien asiakkaiden ansiosta.

    
 • Anders-Simosta saataisiin hyvä "lähetys-saarnaaja", sillä hänen
  uskonsa Lexuseen on vahva. :sunglasses:
  Jotenkin vain näin satunnaisen matkailijan näkökulmasta, mahtaakohan Anders-Simo itsekään uskoa juttuihinsa, sillä tunnettu
  tosiasiahan on, että liha pakkaa olemaan heikko :sunglasses:

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit