Mistä iso nelivetoinen tila-auto ?

9 kommenttia

Mistä löytäisin uuden ison nelivetoisen tila-auton, kokoluokkaa Chevrolet Trans Sport tai Chrysler Grand Voyager ? Chrysleriltä ei taida enää nykyään valmistua AWD-malleja ja Chevy Uplanderin (Trans Sportin seuraaja) maahantuonti taitaa olla jäissä, vai onko jollakin parempaa tietoa. Grand Voyager AWD -98:n omistajana tiedän kyllä sen että noiden jenkkiautojen laatu (varsinkin Chrysler) on aivan järkyttävän huono, mutta tarvisin 7-paikkaisen ja kaupunkimaasturia / maasturia tilavamman auton (eli isomman kun Lantikan Discovery, Volvo XC 90 tms.) Suosituksia ?

  
 • Volkswagenilta Shuttle, Caravelle tai Multivan ja 4motion mukaan.

  Muita ei tule heti mieleen.

    
 • Kiitoksia kommentista, Zilo. VW unohtui laskuista. Siinä saa ison jenkin hintaan suunnilleen yhtä tilavan auton (vähän lyhyempi mutta muuten iso ja käytännöllinen) johon saa nelivedon, automaatin ja kunnon koneen (jos vaan jaksaa maksaa). Ja VW laatu kestää taatusti vertailun GM:n ja DaimlerChryslerin (lue Grand Voyager) kanssa, korin lujuudesta puhumattakaan. :smile:

    
 • Miten olisi Audi Q7 tai Mercedes-Benz R Lang? Varsinkin jälkimmäisessä on muhkeat ja muunneltavat tilat.Onhan tietysti hintaakin...
  Mutta sarjassa tila-auto +neliveto+automaattivaihteisto ei Suomen tuontiohjelmassa tosiaankaan ole paljoa vaihtoehtoja.

    
 • Minulla oli viime talvena n. 2 kk käytössä Chevrolet Suburban. Kyllä riittää isolle porukalle, eikä suksiboxia tarvi katolle änkeämässä jos kaikki 8 paikkaa olisi vahingossa käytössä matkatavaroineen. On 4-veto, lukot, alennusvaihde, 6,5Td ja kaikki hilut. Tämä taisi olla -96 malli, ajettu jotain päälle 120 tkm. Tuttavaparikunta joka oli Brasialassa jätti sen hyvään hoitoon. Pyysi siinä € 25,- . Ka-kuortin tosi tarvii. Eikä ollenkaan huono ajaa. Kun tottuu kokoon, kurvaa Helsingissäkin aivan kevyesti. Vei dieseliä 15 l paikkeilla, € 145/v verolla. :sunglasses:

  Tuossa uusin malli, ei paljon eria möhkö mikä möhkö, mutta jos tosi tarve on, niin www.automotorundsport.de/news/fotoshows/chevrolet_suburban.98677.htm

  [SixPack muokkasi tätä viestiä 07.01.2006 klo 20:47]
    
 • Zekkaa autotehdas.fi ja sieltä käytetytautot; löytyy pari uutta ajamatonta Grand Voyager 3.3 AWD!

    
 • Tuo mainittu MB R-sarja taitaa olla saatavana vain 6-paikkaisena, vaikka Lang-versio iso muuten onkin.
  Chrysler Grand Voyagerin nelivetoversio oli Suomen tuontiohjelmassa vielä v.2003 LX-varusteisena eli 7-paikkaisena. Paremmin varusteltu Limited -versio, josta AWD-malli oli ilmeisesti vielä v.2004 saatavana, oli kuitenkin "vain" 6-paikkainen.

    
 • Noi autotehtaan Craisut näyttäis olevan vuodelta 2005 ja varustetaso Limited. Kuvan perusteella paikkoja (ainakin toisessa) 7. Jos tommosta oikeesti tarvii/haluu kannattanee käydä tutustumassa.

    
 • Volkkareita ei taida saada sekä nelivetoisena että automaattina. Jommasta kummasta täytyy käsittääkseni tinkiä.

    
 • Iso diesel-neliveto-automaatti itselläkin hakusessa. Nykyinen
  kärry on VW Touran 2.0tdi +dsg johon olen ollut tosi tyytyväinen mutta
  käy pieneksi.

  Mercedeksen R on kyllä miellyttävä ajaa. 320CDI testattuna. 7-vaihteinen automaatti on huomaamaton. Tavaratilaa siinä
  ei ole kuudella matkustaessa mieleksikään (Lang -mallissa lisätila on 1 ja 2 rivillä lähinnä), ehkä 1-2 lentolaukkua tai vastaavaa mahtuu.
  Kaiken kaikkiaan laadukas peli koeajon perusteella.

  AudiQ7:ssa tavaratilaa näyttää olevan jonkun verran enemmän ja on muutenkin massiivisemman oloinen. Sitähän saa 6 tai 7 hengen versiona. Audia en ole vielä päässyt testaamaan ajossa

  Liekö muita vaihtoehtoja markkinoilla? VW:n uusi Sharan taisi olla tulossa vasta vuonna 2007.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit