KIA harhauttaako se taas?

4 kommenttia

7-vuoden takuu mainonnan pääviestinä, ovat aika reiluja kun heti kertovat että se koskee vain voimansiirtoa !

Pahasti pettynyt pienten sopimustekstien mukanaan tuomiin koviin huoltokuluihin.

  
  • Pitäisi jonkun muun merkin mainostaa, että vaikkapa Nissan nyt 30 vuoden takuulla!! Sitten pikku tekstissä kertoa, että se koskee vain radion säätönuppia :smile:

      
  • Lainaus:
    31.01.2007 klo 22:43 talbot kirjoitti
    7-vuoden takuu mainonnan pääviestinä, ovat aika reiluja kun heti kertovat että se koskee vain voimansiirtoa !

    Pahasti pettynyt pienten sopimustekstien mukanaan tuomiin koviin huoltokuluihin.

    Tässä ilmeisesti viitataan uuden Cee´d- mallin tehdastakuisiin:
    5 v/150 tkm , lisäksi 7v/150 tkm moottorille ja voimansiirrolle.

    Tähän mennessä KIA ei ole harhauttanut; Tehdas on antanut aivan normaalin "kaukoidän" takuun, 3 vuotta. Delta-Auto puolestaan on antanut KAIKILLE (myös alueellisesti) edustamilleen automerkeille 5 v/150 tkm takuun, edellyttäen että auto huolletaan Delta-Auton huoltokorjaamoissa. Näillä automerkeillä on ollut normaalitasoa suuremmat huoltomaksut. Se kertoo siitä, miten maahantuoja on takuukorjaukset rahoittanut.

    Cee´d mallissa on siis Kian-konsernin ensimmäinen "oma" pidennetty takuu.


      
  • ei tämä takuu mikään ihme ole,Amerikassa on samoilla autoilla 10 vuoden takuu ja osalla muillakin merkeillä.Mitsulla oli joku vuosi sitten 5 vuoden takuu ja asiakkaat oli tyytyväisiä.Kilpailu on kovaa,toivattavasti tämä takuu huuma tarttuis muihinkin merkkkeihin.Sitten vois tulla kisaa myös takuu ehdoista ja palveluista.Odotellaan???? :smile:

      
  • Lainaus:
    01.02.2007 klo 14:09 jupe kirjoitti
    ei tämä takuu mikään ihme ole,Amerikassa on samoilla autoilla 10 vuoden takuu ja osalla muillakin merkeillä.Mitsulla oli joku vuosi sitten 5 vuoden takuu ja asiakkaat oli tyytyväisiä.Kilpailu on kovaa,toivattavasti tämä takuu huuma tarttuis muihinkin merkkkeihin.Sitten vois tulla kisaa myös takuu ehdoista ja palveluista.Odotellaan???? :smile:



    mitsuun saa (mielestäni) pienellä hinnalla jatkettua normi 3v/100-takuun 5v/150. ei sillä että tota takuuta hirveesti timantilla tarvisi, vakavimmat viat minulla olleissa mitsuissa ovat olleet raidetankojenpäitten uusimiset. ei tarvii miettiä mätäneekö auto tai koska laatikko leviää. tai iskee sähkövika.
    laatua elämään :grin:

    [petos muokkasi tätä viestiä 02.02.2007 klo 20:47]
      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit