Täysin uuden auton vahaus??

2 kommenttia

Tuosta uuden auton vahauksesta tuntuu olevan ristiriitaista tietoa..Eli.. Millä vahalla kannattaa vahata täysin uusi auto? Myyjä sanoi että auton voi vahata heti, ilmeisesti kaikkia autoja ei suositella heti vahattavan. Kun kyseessä on uusi auto, kyseessä pitäisi olla myös "virheetön maalipinta"?! Eli ostin automaalimyyjän mielipiteen mukaisesti Autoglymin "kulta tekstisen" vaan, joka siis ei hio, vaan tekee kiiltävän ja kestävän pinnan.. Toiset puhuvat että pitäisi alle laittaa jotain hiovaa vahaa, mutta mitä järkeä siinä on jos auto on uusi?Eli mielipiteitä/ tietoa :smile:

  
  • Uuteen autoon käyttämäni vaha siis oli Extra Gloss Protection- Autoglymiltä.. vahasin auton tuolla vahalla kahteen kertaan ja kiiltoa ainakin löytyy :sunglasses: Olisiko alle pitänyt laittaa jotakin muuta?

      
  • Olisihan sen auton tietysti voinut puhdistaa ensin vaikka Glymin Super Resin Polish aineella (punainen etiketti). Tämä ei ole vahaa,vaan puhdistaa ja kiillottaa pintaa, eikä yksinään pysy montaa pesua (kovavaha kerrokset sitten päälle).

    Uudet autot päällystetään tehtaalla usein suojavahalla tai kelmuilla. Nämä poistetaan Suomessa, mutta jäähän siihen pintaan silti jotain pientä roskaa.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit